Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catherine'in Oyun Modlarından Ayrıntılar

Bir kabusu kolayda oynamanın ne anlamı var ki?

     Atlus'un Persona ekibi tarafından geliştirilen Catherine'e ait yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Japonya'da bu Perşembe piyasaya çıkacak Catherine'in 3 oyun modu ile ilgili bilgiler ortaya çıktı.
 
     Oyunda Golden Theater Mode, Babel Mode ve Colosseum Mode adlarında 3 mod bulunacak. Golden Theater Mode oyunun ana senaryo modu olacak ve bu modda 3 zorluk seviyesinden (Easy, Normal, Hard) birisi seçeceğiz. Easy'i seçtiğimizde basamaklardan tırmanırken aşağıya inme şansımız olacak. Diğer zorluk seviyelerinde böyle bir şansımız yok.

      Babel Mode'da ise yüksek puan toplamaya çalışacağımız oyunlar olacak ve online olarak diğer oyuncularla doğrudan olmasa bile sıralama için kapışacağız.  Colosseum Mode ise basamak çıkmada rakiplerimize karşı yarışacağımız bir oyun modu olacak.

      Bunların yanı sıra Babel modda rakiplerimizle mücadele ederken "Confession Room" adlı odaya girip rakiplerimize en iyi zamanı nasıl yapabileceğiz gibi sorular sorabileceğiz.
 
      Ayrıca Perşembe günü piyasaya çıkacak oyunla ilgili Spoiler (bir oyun veya filmin içeriği ile ilgili keyif kaçırıcı bilgi) verilmemesi konusunu çok ciddiye alan Atlus, paylaşım sitelerindeki (youtube gibi) bu türden içeriğe sahip videolara müdahale edeceğini açıkladı.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Catherine aksiyon korku macera cinsellik Atlus Persona Team
DJ Hero 2'nin DLC'si Duyuruldu Kinect Uyumlu Susam Sokağı Oyunu Duyuruldu

MantarTheGreat

15.2.2011 17:25:26

0
niye müdahale ediyorlar ki, sonuçta kişinin kendi tercihi izlemek veya izlememek... Kimseye zorla "al oyunun sonu, bunu izlemek zorundasın" denmiyor... çok saçma buldum açıkçası....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Catherine
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız