Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catan: Console Edition Artık Swith için Mevcut

 
 
Catan: Console Edition artık Nintendo Switch'te mevcut Popüler çok oyunculu masa oyunu ilk olarak 1995 yılında piyasaya sürüldü ve o günden bu yana 32 milyondan fazla adet sattı. Oyunda oyuncular Catan adlı bir adada yerleşimci rolünü üstleniyor ve bölgede hak iddia etmek için yerleşim yerleri, şehirler, yollar ve ordular inşa etmek için mücadele ediyor.
 
Çevrimiçi odaklı masa oyunu deneyimi 
 
 
Catan adlı serinin yıllar içinde çok sayıda uyarlaması piyasaya sürülmüş olup en sonuncusu Catan: Console Edition olarak karşımıza çıkıyor. Bu sürüm Şubat ayında PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One'a konsollarına geldi.

Console Edition'ın Switch portunun standart sürümü 19.99 dolarlık bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. Ayrıca iki özel sürüm sürümü de mevcut: Deluxe Edition 24,99 dolar. Bu sürümde temel oyunun yanı sıra daha önce gerçek hayattaki Catan Dünya, Avrupa ve Amerika şampiyonalarında kullanılan beş ekstra 'Şampiyona' tahtası yer alıyor.
 
Super Deluxe Edition ise 29,99 dolarlık fiyatla karşımıza çıkıyor. Bu sürümde temel oyun, beş Şampiyona tahtası ve oyunun ilk genişleme paketi olan The Helpers yer alıyor. 
 
Switch fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Catan Console Edition
Hades, Netflix'e Özel Olarak iOS Cihazlara Geliyor Artık Game Pass'te Oyunlar Kaldırılmadan Önce Uyarı Verecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız