Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania: Lords of Shadow İçeriği Ertelendi

Reverie dışında oyun için bir içerik daha çıkacak.

     Normalde oyun ertelenmelerine oldukça alıştık diyebiliriz. Hatta oyun ertelenmez ise şaşırdığımız dönemler geldi. Buna rağmen indirilebilir içeriklerin ertelenmesi ise ender olarak rastlasakta daha yabancı olduğumuz bir konu.
 
     Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan Castlevania: Lords of Shadow'un ilk indirilebilir içeriği Reverie, şimdiye dek çoktan çıkması gerekiyordu. Normalde Şubat'ın ilk haftasında çıkması gereken indirilebilir içerik yapılan açıklama ile ertelenmiş ve bu ay içerisinde çıkacağı belirtilmişti. Anlaşılan yapım ekibinin planları yolunda gitmemiş olacak ki oyunun bu içeriği bir kez daha ertelendi.
 
     Yapım ekibi oynanabilir karakter olan Laura'nın Gabriel ile katılacağı bu maceranın Mart ayında çıkacağını açıklamış. Ertelenmeler için üzgün fakat ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını da sözlerine eklemişler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Castlevania: Lords of Shadow MercurySteam PS3 xbox 360 Hideo Kojima Kojima Productions
Rage'in Yeni Tanıtım Videosu Beyond, Good & Evil HD Avatar Eşyaları Live'da

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania: Lords of Shadow
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız