Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania: LoS DLC'leri İçin Acı İtiraf

 
   DLC paketleri, uygulamaya konulduğu günden bu yana kavga sebebidir. Bir kaç firma bu uygulamanın hakkını verse de, genelde hep tartışmalara sebep oldu. Castlevania: Lords of Shadow yapımcısı MercurySteam ise bakın konu hakkında nasıl bir itirafta bulunuyor.
 
   Oyun için çıkışını gerçekleştiren Reveria ve Resurrection DLC paketleri hakkında açıklama yapan yapımcı Dave Cox; bu içeriklerin daha önce planlanmadığı, oyunun beklenmedik başarısı mukabilinde aceleyle yapılarak satışa sunulduğunu ve bunun bir hata olduğunu açıkladı:
 
"Hiçbir zaman için DLC planımız olmamıştı. Ardından kendimizi DLC paketleri üzerinde çalışırken bulduk. Aceleyle yapıldı ve aynı aceleyle markete sürüldü. Bu bir hataydı. Aslında burda önemli nokta, beklenmedik bir şekilde oyunun başarı elde etmiş olmasıydı. Bu durum üst makamların ilgisini çekti ve bizden DLC paketleri yapılması istendi. Eğer ortada başarı varsa, sizden hemen başarı göstermiş bu ürünle ilgili yeni şeyleri markete sunmanızı isterler. Böyle birşeyi yapmak bize yakışmadı."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Castlevania: Lords of Shadow MercurySteam PS3 xbox 360 Hideo Kojima Kojima Productions
Trine 2, Xbox Live'da Yarı Fiyatına! Blizzard, Oyunlarıyla Birlikte Gamescom'a Gidiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.6.2012 19:05:58

+1
Bu DLC'ler oyunun içinde var olması gereken içeriklerdi. Oyunun bu kadar başarılı olmasını beklemiyorduk demişler oyun 1 milyon adet satmış ayrıca arkasında Kojima var. Acaba kaç satmasını bekliyorlardı?

Catimen

30.6.2012 00:02:08

-1
İşin ilginç tarafı DLC'lerde güzeldi yani 5 haritaya 15 dolar verdiğmiz bir zamanda fiyat/süre olarak çok uygundu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania: Lords of Shadow
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız