Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania Demosu PS Plus Üyeleri İçin Hazır


 
     Hatırı sayılır bir oyun geçmişine sahip olan Castlevania serisi en iddialı olduğu 3D grafikli yeni oyunu Lords of Shadow ile oyun severlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. MercurySteam'in Kojima'nın desteği ile geliştirdiği oyunun tam sürümünden önce ise oyuncular demo ile oyun hakkında ufak bir bilgiye sahip olacak.
 
     Geçtiğimiz günlerde demo duyurusu yapılan oyunun demosu bugün, Playstation Plus üyeleri için indirilebilir olarak PSN'deki yerini aldı. Normal hesaplı PS3 sahipleri ve Xbox Live kullanıcıları ise demoyu tam bir hafta sonra yani 29 Eylül'de indirebilecekler.
 
     Cinsel sahneler ve kanlı içeriği nedeniyle +18 yaş damgası yiyen Castlevania: Lords of Shadow, 8 ekim'de rafları süslemeye başlayacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Castlevania: Lords of Shadow MercurySteam PS3 xbox 360 Hideo Kojima Kojima Productions
Little Big Planet 2'den ICO Canlandırması GT 5'ten Gaz Verici Bir Tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.9.2010 13:13:46

0
psn de bu oyunun demosunu bulamadım australia,amerika,ingiltere,hong kong,japan,türkiye psn hesaplarım var fakat hiçbirinde bulamadım :(

Kasatka

22.9.2010 15:50:06

0
Oncelikle haber icin tesekkurler.. Ben sahsen TGS de gosterilen (JAP DUB) trailerinden sonra beklentim daha bir artti. Adamlar manyak derecesinde kasmislar. Gosterilen boslar, mekanlar harika.. EN iyiside Gabriel. Mukkemmel bir karakter olusturmus firma. Atiyorum Dante Inferno da ki uyuz essek dante gibi falan degil gercekten saglam belkide kratostan bile daha karizmatik olmus. ISIn icinde Kojima ve ekibi de var ve devamli fikir alisverisi yaptiklarini son trailerin METAL GEAR trailerlerine benzemesinden bile anliyoruz. Sonuc olarak ben Castlevania LOS un S&H oyun turune cok seyler katacagina ve citanin altinda degil, cita yukselten bir oyun olacagina inaniyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania: Lords of Shadow
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız