Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania Animasyon Dizisinin Üçüncü Sezonundan İlk Görsel Paylaşıldı

 
Netflix, Castlevania animasyon dizisinin üçüncü sezonuna ait ilk görseli paylaştı.
 
Görsel dört karakter içeriyor. Bunlardan ilki tanıdık bir yüz olan Carmilla. Kendisi ikinci sezondaki kötü karakterlerden ve video oyun serisinde de karşımıza çıkan boss'lardan biri. Diğer üçü ise yeni, daha önce görülmemiş karakterler.
 
Üçüncü sezonun 10 bölümden oluşacağı dışında hakkında şimdilik pek bir bilgi yok ve yayın tarihi de belli değil. Geçtiğimiz aylarda Netflix Nordic twitter hesabı üçüncü sezonun 1 Aralık'ta yayınlanacağını paylaşmıştı fakat daha sonra hata olduğu belirtildi.   
 
Castlevania animasyon dizisinin dört bölümden oluşan ilk sezonu 7 Temmuz 2017'de, sekiz bölümden oluşan ikinci sezonu 26 Ekim 2018'de yayınlanmıştı. Tüm bölümleri Netflix üzerinden Türkçe altyazı ve dublajlı olarak izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot
The Walking Dead'in İkinci ve Üçüncü Sezonu Switch için Çıktı The Witcher'ın Yapımcısı, Mark Hamill'ın Olası Vesemir Rolü Hakkında Konuştu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

olağan_şüpheli

21.1.2020 17:10:14

0
Gayet güzel ve dört gözle bekliyorum yeni sezonu.Çok beklettiler ama

aykut291

21.1.2020 14:41:18

0
Grafikleri çok güzel ama hikaye anlatımı ve akışı çok bunlatıcı.Batı son dönemlerdir hiç iyi Anime yapamıyor artık.Anime konusunda Japonlar hayla daha iyi ki onlarda artık konu bulamıyor.Anime yapa yapa artık.Eskiden Avatar vardı Marval animasyon çizgi dizileri vardı Fox un vardı nerde o günler şimdi hepsi tırt boş.Koskoca efsane Avatarı yapan Nik ne hale geldi mesela.Cartoon Network de öyle hep bakıyorum arada çizgi filimler bizim zamanımızınkinden çok farklı ve aşırı berbar.Scoby doo lardan falan nerelere gelmiş koca sekör gercekten üzücü.

BSC Misafiri

21.1.2020 14:14:00

0
Hayatımda bu kadar sıkïcı anime izlememiştim 8 bölüm ama 80 bölüm gibi ilk sezon iyiydi ikinci sezon çok kötü cıkmasada olur 3.sezonu .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız