Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castle in the Darkness II, PC İçin Duyuruldu

 
Oyun endüstrisinin tecrübeli isimleri Matt Kap ve Simon Parzer birlikte oyun geliştirme stüdyosu kurdular ve 2015 yılında Matt Kap'in geliştirdiği, keşif odaklı aksiyon rol yapma oyunu Castle in the Darkness'ın devam oyunu Castle in the Darkness II'yi duyurdular. Kurdukları stüdyonun adı LABS Works.
 
Oyun PC için duyuruldu ancak ileride diğer platformlar için de duyurulacak. Çıkış tarihi ise henüz belli değil. LABS Works her ayın ikinci günü, oyunu tanıtan yeni kısa fragmanlar paylaşacak. Bu bilgileri Twitter, Facebook, Instagram ve YouTube üzerinden takip edebilirsiniz.
 
Matt Kap oyun için, "Gerçekten limitlerimi bu oyun için zorluyorum. İlk oyunu 8 bit temalı olarak tek başıma geliştirmiştim ve çok basit ve hızlı olmuştu. Ama şimdi Simon ve birkaç bu olay üzerinde uzman insan tüm teknik olayları hallediyorlar. Ben de tüm dikkatimi oyunun müziklerine, tasarımına ve grafiklerine harcıyorum. Bu muhteşem bir duygu." dedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Castle in the Darkness II LABS Works Matt Kap Simon Parzer pixel piksel keşif odaklı aksiyon rpg
Kojima, Death Stranding'in Devamı İçin Sıfırdan Başlayacağını Söyledi Pro Elite League 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız