Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Carmen Sandiego Şimdi Google Earth'te

 
Carmen Sandiego'yu hatırlayanlar olacaktır. Klasik video oyun serisinin ilk oyunu Where in the World Is Carmen Sandiego? 1985'de çıkmıştı. Eğlendirirken eğiten macera serisinde oyuncular ACME Dedektiflik Ajansı'nda çalışan bir dedektifin rolünü üstlenerek hırsız Carmen Sandiego'nun dünyanın dört bir yanındaki sanatsal ve tarihi hazineleri çalmasını engellemeye çalışıyordu ve bu sırada oyuncular sanatsal ve tarihi hazineler ve gittikleri ülkeler hakkında bilgiler ediniyordu.

Where in the World Is Carmen Sandiego? oyununun özel ücretsiz bir versiyonu artık Google Earth üzerinde de oynanabilir durumda.

Oynanış oldukça basit. ACME Dedektiflik Ajansı kraliyet mücevherlerinin Carmen Sandiego tarafından çalındığını size bildiriyor ve siz de başlangıçta Londra'ya giderek tanıkları dinliyorsunuz ve onlardan edindiğiniz bilgiler sonucunda başka bir ülkeye gidiyorsunuz ve Carmen Sandiego'yu yakalamaya çalışıyorsunuz. Şu an için oldukça kısa ancak ileride daha fazla davanın Google Earth'e ekleneceği belirtiliyor. Buradan oynayabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Pyre, Chaos on Deponia, Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 ve Jedi Outcast Origin Access'e Eklendi Söylenti: EA Access PlayStation Store'da Göründü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız