Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Carmageddon: Reincarnation'dan Yepyeni Bilgiler


     Stainless Games tarafından yapım süreci "Kickstarter"a kalan Carmageddon: Reincarnation için yepyeni detaylar gün yüzüne çıktı. Bunları madde madde şeklinde aşağıda bulabilirsiniz: 
 
* Oyun, offline'ken LAN desteğini sunacak.
 
* İlk Carmageddon'daki "Pratcam" özelliği oyunda olacak. (Pratcam'i linke tıkladığınızda sol üst köşede görebilirsiniz.)
 
* İlk oyundan Tony de yerini alıyor. 
 
* Polisler geri dönüyor. Standard, APC ve Oppressor şeklinde birden fazla sınıfa ayrılacak olan polisler, yaptığınız yaramazlıklarla doğru orantılı bir biçimde daha da sağlam karşınıza çıkacaklar.

* Oyuncular, araçlarındaki sürücülerini görebilecekler. Çetin bir çarpışma anında bu sürücüler, camdan dışarıya uçabilecekler. 
 
* Stainless, PC için online multiplayer'da Steamplay uygulamasını kullanmak istiyor. Çapraz platform da düşünülüyor.
 
    Carmageddon: Reincarnation, Şubat 2013 için çıkarılmayı planlanıyor. İlk başta, PC, Mac ve Linux için geliştiriliyor. Daha sonra PS3 ve Xbox 360'a özel bir çıkış tarihi de verilecek. Eğer projenin gerçekten tamamlanmasını istiyorsanız Kickstarter'ına yardımcı olabilirsiniz. Buradan sizi ilgili sayafaya alalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Carmageddon Reincarnation Stainless Games yeni bilgiler Carmageddon Reincarnation Yarış
1e1:Haber Bu Akşam 20:30'da Canlı Yayında! Angry Birds: Heikki, Duyuruldu!

Wayward Son

18.5.2012 18:57:21

+1
Müthiş müthiş. Steam'e çıkacak olması da ayrı güzellik. Dos zamanlarında az sabahlatmamıştı beni Carmageddon, hele ilk oyun. Tabi yine insan ezmek ister deli gönül, sansürlü yeşil zombi değil:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Carmageddon: Reincarnation
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız