Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Carmack, QuakeCon 2010'da Duyuru Yapacak

 
     id Software'in oyun festivali QuakeCon tüm hazırlıklarını tamamladı. Dört gün sürecek ve bugün başlayacak festival, daha önce de duyurduğumuz pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. id Software'in kurucusu John Carmack da orada olacak ve bizlere yeni haberleri ulaştıracak.
 
     John Carmack, bir kaç saat önce Twitter üzerinden "Bugün QuakeCon'da sizlere daha önce duyurulmamış ve düzgün bir şey göstereceğim. Fakat hala göstersem mi yoksa biraz daha kodlayabilmek için beklesem mi karar veremedim." şeklinde bir duyuru yaptı. Aklımızdan Doom 4 geçiyor fakat daha önce duyurulmamış dediği için farklı bir şey olduğunu düşünüyoruz. Merak ettik açıkçası, sonuçta Carmack gösterecekse kesinlikle izlemeye değecek bir şey olacaktır.
 
     QuakeCon 2010, belki bizlerden yüzlerce kilometre uzakta gerçekleşecek fakat Quake Live TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak. BYOC (Kendi bilgisayarını al ve gel) organizasyonunu, çeşitli Quake turnuvalarını, etkinlikleri, yeni duyuruları ve gösterileri canlı olarak izleyebileceksiniz. Ayrıca Brink, Rage ve belki de Doom 4'ün ilk defa yayınlanacak görüntülerini QuakeCon 2010'da hep birlikte göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Doom Doom 4 id Software John Carmack Rage Brink QuakeCon 2010 Quake
Doom 4'ü Çok Beklemeyeceksiniz Shank'ten Kombo Videosu

On.E

12.8.2010 14:28:05

0
Valla Carmack varsa işin arkasında beklemeye değerdir..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız