Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Captain Toad: Treasure Tracker 39,99 Dolar Olarak Listelendi


      Nintendo'nun E3 sunumunda duyurusunu yaptığı Nintendo Captain Toad: Treasure Tracker bildiğiniz gibi aslında Super Mario 3D World'de yer alan bir mini oyundu. Yapımın duyurusundan beri çoğu oyuncu Captain Toad: Treasure Tracker'ın fiyatının ne olacağını merak ediyor. Klasik 59,99 dolar fiyat etiketinin çok olacağının düşünüldüğü bu oyun için Kmart, bir fiyat gösterdi.
 
      Kmart, yaptığı listelemede Nintendo Captain Toad: Treasure Tracker'ın fiyatını 39,99 dolar olarak belirledi. Kmart'ın güvenirliliğinive oyunun içeriğini göz önüne alırsak yapımın 39,99 dolardan satışa çıkması büyük bir olasılık. Nintendo Captain Toad: Treasure Tracker'ın satış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
captain toad toad super mario mantar mantar kafa wii u bulmaca
Marvel Contest Of Champions, Mobil Cihazlar için Duyuruldu Street Fighter: Assassin's Fist'in Devam Filmi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

28.7.2014 07:43:24

0
Bayağı ucuzlamış.

RedTurkei

27.7.2014 22:42:59

0
Nintendo 60Euro saçmalığına son verip bütün oyunlarını 40Euro bandına çekmeli. Bak gör ozaman peynir ekmek gibi nasıl satıyor konsol.. Kendi kitlesini bitirdi yahu avrupada bile millet almakta zorlanıyor. Kim başlattıysa bu 60Euro saçmalığını allah onu davul etsin

hayansame

27.7.2014 20:48:05

0
Sanirim bu nesil ilk onceligim, wii U olaacak. Anlasilan, xbox ve ps gercek oyuncu kitlesine hitap ettigini dusundugu, oyun yelpazesi bana hic uygun degil. Kan in govdeyi goturdugu birbirnin ayni fps oyunlari, yada bir onceki nesilden haz etmedigim seriler devam ediyor. Wii U dan sonra sirf fifa icin X.one alacagim, ps4 isterse 10 kat guclu olsun, o joystickle, ps benim gozumde pek bir degeri yok.

fazliboz

27.7.2014 20:06:10

0
muhtemelen şimdi bilip bilmeden mini oyuna 40 dolar mı verilir şeklinde yorumlar gelecek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Captain Toad: Treasure Tracker
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız