Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom'un 1. Çeyrek Satışlarında %38'lik Düşüş Var

Capcom'un satışları hiçte iyi değil.

     Capcom geçtiğimiz günlerde ilk çeyrek raporlarını açıklamış ve bazı oyunların satış rakamlarını oyun severler ile paylaşmıştı. Bu açıklamaya göre Resident Evil: The Mercenaries 3D (3DS): 400.000, Super Street Fighter IV: Arcade Edition (PS3, Xbox 360): 300.000 ve MonsterHunter Freedom3 (PSP): 100.000 adet sattığı belirtilmişti. Bugün ise firmanın satış rakamlarındaki oranlamalar belli oldu.

     Yapılan açıklamaya göre Mart - Haziran dönemini kapsayan ilk çeyrek satışlarında Capcom'un satışları %38 oranında geriledi. Firmanın bu dönemdeki toplam satış gelirisi ise 11.953 milyon Yen olarak açıklanmış (1 Yen = 0.012878 dolar).

     Capcom'un ilerleyen dönemlerde yeni Megaman, Resident Evil ve Dead Rising oyunları ile satış rakamlarında yükselişe geçmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak TeamXbox Arcade Edition Capcom Super Street Fighter 4 Street Fighter 4 Dövüş PS3 Xbox 360 PC
Tekken 6'ya Bir Saatlik Video 3DS, Mii'ler StreetPass Güçlenecek

BSC Misafiri

1.8.2011 12:32:40

0
Capcom Sf 5 çıkaracağına sf4 serisini sürekli güncelliyor insanları oyundan soğutuyor .Yeni yapımlara yönelmeli sürekli aynı şeyi ısıtıp ısıtıp koymamalı .Ayıca resim olarak dayak yemiş Ken'i neden koydugunuzu anlamadım insan oraya dayak yemiş bir Capcom çalışanı koyar adamımı harcamışsınız :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Street Fighter IV: Arcade Edition
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız