Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, İsteyen Oyunculara Resident Evil: Revelations 2 için Para İadesi Yapıyor


      Geçtiğimiz saatlerde Resident Evil: Revelations 2'nin PC sürümünde local co-op modunun yer almayacağını sizlerle paylaşmıştık. Oyuncular tarafından büyük tepki çeken bu durum hakkında Capcom, oyuncuları bir nebze de olsa sevindirecek bir açıklama yaptı.
 
       Capcom'un Steam dışından yaptığı bir açıklamaya göre firma, oyundan memnun olmayıp parasını geri almak isteyen oyuncuların bu isteğini yerine getiriyor.  Eğer siz de oyunda local co-op özelliğinin yer almamasından şikayetçi olan oyunculardansanız Resident Evil Revelations 2'yi iade etmeyi düşünebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com Resident Evil: Revelations Korku Macera Aksiyon Capcom resident evil revelations 2 biohazard revelations 2 ps3 xbox 360 Resident Evil: Revelations Korku Macera Aksiyon Capcom resident evil revelations 2 biohazard revelations 2 ps3 xbox 360
Contrast'ın Yapımcısının Yeni Oyunu Bir Hayli Etkileyici ve Ürpertici Xenoblade Chronicles X'in Dünyasına Yakından Bakın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kasatka

27.2.2015 13:48:57

0
Oyunu dun bitirdim. Bitirdim derken zaten firmanin oyun icin yayinladigi claire ve barry icin olan videolarini izlediyseniz oyunu da almaniza gerek yok. Ben zannettim ki yayinlanan videolardan sonra en az 5yada 6 bolum daha vardir. Yok birden bire 1 episode is and dedi. Oyle kaldim. Oyunu normal zorlukta 1 saatte bitirebilirsiniz ve ilhinc olan claire ve moira bolumunu oynadiktan sonra Barry ve natalia bolumunun mekanlari da zaten Claire bolumun mekanlari ile yuzde 80 ayni. Yani Claire ile yarim saat 45 dakika oynuyorsunuz sonra ayni yerleri tekrar Barry ile tekar oynuyorsunuz ve birinci episode bitiyor. Okey oyun 6 dolar da bu kadar da kisa olmamali yahu.

Master_Evil

27.2.2015 13:22:53

0
gözlerimiz yaşardı, capcomdan beklenmeyen hareketler

2K

27.2.2015 12:39:09

-1
Yine de Capcom gibi para göz deli gibi DLC çıkartan bir firmadır şaşkınlık yaratan bir hareket.

Chris Traeger

27.2.2015 10:26:06

0
Yav arkadaş kimse PC oyunculuguna önem vermiyor. :((
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Revelations 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız