Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom Puzzle Fighter'ı Kapatıyor

 
   Capcom, Kasım 2017'de iOS ve Android cihazlar için çıkış yapmış olan Puzzle Fighter'ın kapatılacağını duyurdu.

   Capcom tarafından belirtilene göre, oyunun kapatılması Puzzle Fighter geliştiricisinin Dead Rising serisine odaklanmasını sağlayacak.
 
   Puzzle Fighter 1 Temmuz'da  App Store ve Google Play üzerinden kaldırılacak ve 31 Temmuz'da da oyunun sunucuları kapatılacak. Oyun içi ödemeler ise 23 Nisan'da sona erecek. Halihazırda yapılan oyun içi satın alımlar oyunun sunucuları kapatılana kadar kullanılabilecek.
 
   Bugün, şu anki mevcut oyunculara 10,000 oyun içi mücevher parası hediye edilecek ve gelecek karakterler (Regina, Wily, Ada Wong) ile sahneler (Darminor, Uroboros Laboratory) ücretsiz olarak sunulacak. Regina ve Dr. Wily bugün; Ada Wong ve yeni sahneler 23 Nisan'da ulaşılabilir olacak. Ayrıca yine bugün oyunun soundtrack'i de SoundCloud üzerinden ücretsiz olarak yayınlanacak ve oyunun sınırlı süreli etkinliği Classic Mode sunucular kapatılana kadar ulaşılabilir olacak.
 
   Son olarak, Puzzle Fighter geçtiğimiz ay PlayStation 4, Xbox One ve PC için derecelendirilmişti. Bunun iptal edilen mobil port versiyon mu yoksa tamamen yeni bir şey mi henüz bilinmiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Platinum Games The Wonderful 101'i Switch'e Getirmek İstiyor God of War Yönetmeni Cory Barlog Oyunun İnceleme Puanları Karşısında Göz Yaşlarına Hakim Olamadı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız