Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Onimusha ve Dino Crisis'i Unutmamış


 
     Playstation X'te çok büyük beğeni toplayan ilk iki Dino Crisis oyunu ve Playstation 2'de çok beğenilen Onimusha serisi unutuldu derken Capcom yetkilileri bu oyunların devamı ile ilgili bazen tartıştıklarını açıkladılar.
 
     Capcom'dan Christian Svensson, Onimusha 1-2'nin kendileri için başarılı yapımlar olduğunu, ama Onimusha 3 ve Dawn of Dreams'in öyle olmadığını söyledikten sonra yeni bir oyunun nasıl 3-4 milyonluk bir satış gerçekleştirebileceğini düşündüklerini, ama bu konuda ortaya henüz bir fikrin çıkmadığını belirtti.
 
     Onimusha'nın kökenlerinin Japon kültürü olmasından dolayı Batı'da tutulmasının hiç de kolay olmadığını ve oyunun dünya çapında tutulması için bir çözüm düşündüklerini söyleyen Svensson'a göre yeni oyunda Tom Cruise'un gibi birilerinin olması belki çözüm olabilirmiş.
 
     Svensson, Dino Crisis konusunda da benzer bir bakış açısına sahip. Oyunun tank benzeri kontrol sisteminin (yönünü belirle sonra hareket et) sabit arkaplanlarının günümüz koşullarına uymadığını söyleyen yetkili, Dino Crisis'in zaman zaman gündeme geldiğini, ama Araştırma ve Geliştirme bölümünde veya ticari bölümde parlak bir fikrin ortaya çıkmadığını açıkladı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Onimusha Capcom Dino Crisis Christian Svensson
Angry Birds'ün Android Sürümü 2 Milyonu Geçti Twisted Metal PSN'e Göz Kırptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Carcharot

20.10.2010 15:54:58

0
Dino Crisissss

BSC Misafiri

19.10.2010 23:44:12

0
ps de dino crisisi oynadıktan sonra hiç bir dinozor oyunu tatmin etmedi beni kontroller hariç kusursuzdu gerçekten..günümüz grafikleriyle ps3 e yeniden yapılırsa tek oyun için ps3 bile alabilirim para biriktirip :)

.:SyLaR:.

19.10.2010 12:14:37

0
Onlarıda çöp edicekse hiç yapmasın.Resident evıl ve DMC nin halini gördük.

Sycylian

19.10.2010 10:50:29

0
vay be dino crisis ne oynardık..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız