Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Dragon's Dogma'da Yardımınızı İstiyor

Oyundaki sevimsiz yaratıklardan birisine de adınızı verirlerse şaşırmayın!

     Capcom'un Playstation 3 ve Xbox 360 için geliştirdiği aksiyon-rpg oyunu Dragon's Dogma'nın muhtemelen dev bir dünyaya sahip olacak ve bu dev dünyada çok farklı karakterlerle karşılaşacağız. Tabi böylesine büyük bir oyunu geliştirmek de hiç kolay değil.
 
     Oyunun geliştirme aşamasında firmanın zorlandığı konulardan birisi de karakterlere isim vermek olmuş. Bunun için oyunun yönetmeni Hiroyuki Kobayashi Capcom'un resmi sitesi'nden yardım talebinde bulundu. Daha doğrusu önerilerimizi merak ediyorlar.
 
     Dragon's Dogma'da 300 farklı karakter olacağını göz önüne alırsak bu "öneri" talebi gayet doğal görünüyor. Önerilerinizi resmi sitede yapabilirsiniz. Capcom sizden 3 başık altında öneri bekliyor. Bunlar:
1- Modern İsimler
2- Dragon's Dogma dünyasını yansıtan isimler
3- Evcil Hayvan Adları.
 
     Capcom'un son dönemlerdeki en ilgi çekici oyunu olan Dragon's Dogma'da kendi adınızın veya önerdiğiniz adın yer almasını istiyorsanız biraz acele etseniz iyi olur.    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon's Dogma Dragons Dogma Capcom RPG Aksiyon RPG PS3 Xbox 360 Hiroyuki Kobayashi Hideaki Itsuno
Ace Combat: Assault Horizon'dan Yeni Görüntüler Twisted Metal'dan Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Twelve

19.5.2011 11:19:36

0
"Yardım" kelimesi geçiyor diye direk koşullanmış biçim de "aaa koskoca capcom yardım istiyor" dememek lazım. Bariz reklam amaçlı bir hareket bu bioware de geçenlerde yapmıştı aynısını... hatta tam tersine yaratıcı diyebiliriz bunu yapan üreticilere farklı ve dikkat çekici bir reklam kampanyası.

MoYk

19.5.2011 10:50:13

0
@servetbugra Daha Capcomun RPG lerini oynamayıpta kurgusu iğrenç demen çok komik gerçekten adamlar düşünüp oyunculardan yardım istemişler bu çok güzel bence herkes birazda olsa oyuna birşeyler katabilir.

servetbugra

19.5.2011 09:54:00

0
Enigma(şeytanlara),Kereman(yardım eden npclere),Erdoğan(ticarette kazık atan npclere vede hilecelere),püskivet(hp veren yiyeceklere) ama böle saçma bi iş için oyunculardan yardım istiyosalar yaratıcıkları 0 demektir bbuda oynun kurgusunun iğrenç olacığı anlamına gelir

Lazyy

19.5.2011 09:39:21

0
Boncuk
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız