Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom: Darkstalkers İçin 1 Milyon İstek Gerek

 
 
     Dövüş oyunları denilince akla gelen ilk firmalardan olan Capcom, Street Fighter serisi ile başarılı işler çıkarmaya devam ediyor. Şu sıralar Marvel vs Capcom 3, Street Fighter X Tekken gibi oyunlar üzerinde çalışan firma Darkstalkers adlı dövüş oyunları için de yoğun ilginin olması gerektiğini söylüyor.

     Oyunun hayranlarının yeni Darkstalkers oyunu için seslerini yükseltmesi gerektiğini ve isteklerini Capcom'a bildirmelerini söyleyen Yoshinori Ono, eğer 1 milyon kişiden istek gelirse yetkili kişi Keiji Inafune'nin bu oyuna olumlu bakabileceğini söylüyor.

     Şu ana kadar Capcom'a bu yönde sadece 5.000 istek gelmiş ki bu çok düşük bir rakam. Günümüzde yüksek kalitedeki bir oyunun para ve zaman kaybına yol açmaması için çok satması gerektiğini düşünürsek Darkstalkers hayranlarının daha girişken olmaları gerektiğini söyleyebiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Darkstalkers Yoshinori Ono PS3 Xbox 360 Dövüş
FIFA 11'in iPhone Versiyonu da İddialı Geliyor Tactics Ogre'nin Batı İçin Tanıtım Videosu

kazegami

3.10.2010 10:45:02

0
1 milyon kere istiyorum!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter X Tekken ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız