Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom Daha Hızlı Oyun Yapmak İstiyor

 
 
     Özellikle bu nesil ile birlikte oyun geliştirme süreleri ve maliyetleri oldukça arttı. Örneğin Resident Evil 5 yeni nesil konsolların piyasaya çıkmasından 4 yıl sonra piyasaya çıkabildi.
 
     Capcom uzun geliştirme sürelerinin yanı sıra diğer oyunlara da zaman ayırması nedeniyle Devil May Cry, Resident Evil 5 gibi önemli oyunlarını kısa sürede piyasaya çıkaramıyor. Şimdi firma bu soruna bir çözüm arıyor.
 
     Resident Evil gibi önemli oyunlarını en az her 2 yılda bir piyasaya çıkarmak isteyen firma dış kaynaklı geliştiricilerle anlaşmak istiyor. Örneğin Dead Rising 2, Bionic Commando gibi oyunlar Batılı firmaların ellerine teslim edildi.
 
      Bunun yanı sıra Street Fighter 4 de Capcom'a bağlı olmayan Japon firma Dimps tarafından geliştirilmişti. Eğer Capcom bu sorunu çözebilirse her yıl 3-4 önemli oyununun yeni versiyonunu piyasaya sürebilecek.
 
       Capcom yetkilileri oyunların geliştirme süresinin 5-6 yılı bulmasının oyuncuların beklentilerini karşılamak açısından büyük zorluklar doğurduğunu düşündüğünden böyle bir çözüm düşünüyorlar. Bakalım başarılı olacaklar mı?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Oyun geliştirme Capcom Action PS3 Xbox 360
Enslaved'ten Oynanış Videosu Şemsiye mi Yoksa Kılıç mı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aydogdu1453

27.7.2010 18:28:09

0
Capcom bu fantazilerle biraz zor yapar.Hadi capcom bırakın kızlarıda işe koyulun beya.Oyun alemini boş bırakmayın.Birde hayrına şu sf 3rd strike'i hd yaparsanız benden size +rep :)

brnk

27.7.2010 14:27:02

0
titreyerek okudum haberi. :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 2
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız