Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom: DMC Daha Geniş Kitleye Hitap Etmeli

 
 
     Capcom tarafından İngiliz geliştirici Ninja Theory'e emanet edilen yeni Devil May Cry oyunu ana karakterimizin bir Emo'ya dönüşmesi nedeniyle tartışmalara konu olmuştu. Ninja Theory ise eski Dante'nin yeterince "cool" olmadığını söylemişti. Bu tartışmalar devam ederken bir açıklama da Capcom'dan yapımcı Motohide Eshiro'dan geldi.

     Devil May Cry 4'ün 2.7 milyonluk satışından memnun olmayan yapımcı, DMC ile 5 milyonun üzerinde satış yapmak istediklerini söyledi. Bu rakam multiplayer modu olmayan (olmayacaktır) bir oyun için oldukça iddialı.

     Eshiro oyunla ilgili "Yeniden yapım dediğimizde, amaçlarımızdan birisi köklere, daha derine inmek ve bu fikirler üzerinden kitlemizi genişletmeyi deneyip oyunu daha fazla insana ulaşılabilir kılmaktır" sözleriyle aslında bu değişimde satışları arttırmanın ilk planda olduğunu itiraf etti.
 
    Bakalım Capcom, satışları arttırmak adına Batılı bir firmaya devrettiği Devil May Cry ile ne kadar başarılı olacak? Heavenly Sword ile pek de başarılı satış rakamlarına ulaşmayan, Enslaved ile ne kadar satacağı merak konusu olan Ninja Theory'den 5 milyondan fazla satacak bir aksiyon oyunu beklemek ne kadar doğru göreceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DMC Devil May Cry Aksiyon Ninja Theory Capcom
13-19 Eylül Japonya Oyun Satış Rakamları PSN Güncellemesi (22 Eylül)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.9.2010 00:18:04

0
Sadece 2 consola çıkıcak bir oyun için fazla sallamasyon rakamlar bunlar Bence 2.7 milyonluk satışını yakalamak bile onlara hayal olcak bu yıl eski dantecilerin çoğu oyunu oynamıcaktır oynanabilirlik falan hikaye birileri bu oyunu oynanabilirlik var die oynarsa adamlar bu salak danteyle yola devm eder..Kısaca eski dantecilerin bu oyunu almaması gerek diye düşünüyorm

selmes

23.9.2010 19:25:06

0
Capcom oyunlarını en çok takdir ettiğim firmalardandır.Ama son dönemde; Street Figter IV'deki yavanlık ,Resident evildeki onu kasik yapan oyun yapısından uzaklaşma,Lost planetin ilk oyuna göre başarısız devam oyunu ve arada piyasada isim bile yapamayan Dark Void,Bionic Commando gibi oyunları... Dead Rising 2 dende çok ümitli değilim açıkcası.Japon oyun sektörü Playstation 1 deki altın günlerini aratmaya başladılar. Bununda yegane nedeni bence Microsoftun XBOX hamlesi ile konsol pazarından büyük pay kapması ve avrupalı şirketlrin devreye girerek japonların pazar payını küçültmesi.

Oguz_Cole

23.9.2010 16:55:36

0
Bence satacaktır.Ninja Theory i hafife almayın derim heavenly sword u oynayanlar bilir mükemmel bir yapımdı hikayesi eşsiz denebilecek kadar güzeldi her daim devam oyununu bekledim ama kısmet değilmiş Enslaved heavanly gibi iyi olucak herhalde ön siparişimi yaptım bekliyorum ancak bence DMC ikisindende çok daha iyi olucaktır.

Selfroot

23.9.2010 14:34:51

0
:) satar 5milyon rahat satar neden derseniz dmc hayranları beğenmesede içlerinde bi merak oldu ne olucak acaba oyun da diye onun için bile alırlar :) adı olan oyun her zaman satar

darkmel

23.9.2010 12:42:23

0
hep hitap etse ne olur,sattırır bence 5 milyon,eğlenceye yönelik bir oyun sektörü var zaten sırf oyunlar satsın diye oyun yapılıyor son bi kaç yıldır,oyunlardaki bütün havayı mahvettiler zaten sırf satsın diye oyunları kendi yapılarından kopardılar resident evil i aksiyon yapmaları,alan vake gibi bi oyunun adventure ve puzzle öğeleri koymak yerine ilerle vur yapmaları.niye herkez oynasın daha çok sattıralım,çünkü yeni nesil moron ne versen oynuyo,ama biz 80'lerden geliyoz capcom biz resident evil 2 görmüş adamlarız senin dantende ilgimizi zerre kadar çekmiyor,bizi kaybettin haberin olsun

BSC Misafiri

23.9.2010 12:27:40

0
Ninja theories hikaye odakli calisan bir firma Heavenly Sword'da bunu gorduk hikaye grafikler karakterler müzik tam bir Ps3 klasigiydi DMC'den umutluyum en azindan DMC 4'den daha iyi olucaktir...

sensemannn

23.9.2010 11:44:41

0
çok zor alır o 5 milyon yerine bişeyi

BSC Misafiri

23.9.2010 11:39:01

0
1 milyon satarsa öpsün başına koysun 5 milyon imkanı yok görücez bakalım:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DMC ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız