Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Blue Castle Games'i Satın Aldı


 
     Capcom'un önemli IP'lerinden Dead Rising 2'nin geliştiricisi Kanadalı Blue Castle Games, Capcom tarafından satın alındı.  Japon oyun devi böylece Batıya yayılma amacına yeni bir adım daha attı.
 
     Son dönemlerde sürekli Batılı geliştiricilerle çalışan Capcom, böylece sadece Japonlara hitap eden oyunlar yapmaktan kendini kurtarmak istiyor. Firma Devil May Cry'a bile Batılı hava katma amacında olan firma oyunu İngiliz Ninja Theory'e emanet etmişti.
 
      Blue Castle Games'in bundan sonra Capcom'un diğer oyunlarında da önemli roller alacak gibi görünüyor.  Bundan sonra Capcom Game Studios Vancouver olarak da bilinecek olan firmayı Resident Evil yaparken görürsek şaşırmayalım.
 
      Bu satın alma işleminin ne kadara gerçekleştiği konusunda bir açıklama yapılmazken Blue Castle Games Başkanı Rob Barret, sadece mükemmel oyunlar yapmak değil, mükemmel Capcom oyunları yapmak istediklerini söyleyerek şimdiden Japon devinin bir parçası gibi hissettiklerini gösterdi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Rising 2 Capcom Action PS3 Xbox 360
BSC Özel: FIFA 11 Kolaj Videosu GoW: Ghost of Sparta'ya Ön Alım İçin 6 Sebep

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 2
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız