Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cannon Dancer, Konsollar için Çıkıyor

 
 
Mitchell Corporation tarafından geliştirilen, Osman olarak da bilinen arcade yandan kaydırmalı aksiyon platform oyunu Canon Dancer'ın dünya çapında 2023'ün başlarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacağı duyuruldu. Ek olarak duyuru fragmanı yayınlandı.
 
Cannon Dancer, 21. yüzyılın sonlarında dünyanın tek bir federal hükümetin kontrolü altında olduğu bir distopyada geçen bir aksiyon oyunudur.
 
Bir gün, dünyanın kontrolünü ele geçirmek isteyen kötü bir büyücü olan “Köle Abdullah” olarak bilinen yeni bir tehdit ortaya çıkar. Ardından yaygın bir terör ve paniğe neden olur. Bu korku, hükümetteki tüm ekonomik faaliyetlerin ve yolsuzluğun terk edilmesini teşvik ediyor ve bu da artık toplumun temellerini sarsıyor. Adli İşler Direktörü Jack Layzon, en kötüsünden korkar ve yalnız bir suikastçı çağırır. 
 
Duyuru Fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Cannon Dancer PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch
Miss Kobayashi’s Dragon Maid: Burst Forth!! Choro-gon Breath DIRECTOR’S CUT, PC'ye geliyor Atomic Heart Bekleyenlere Kötü Haber: Ertelendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız