Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Serisinin Yeni Genel Müdürü Johanna Faries

 
Activision Blizzard yöneticilerinden Johanna Faries, Call of Duty serisinin yeni genel müdürü oldu.

Johanna Faries, Byron Beede'nin yerini devralıyor ve serinin geliştirilmesi ile stratejilerini yönetecek. Ayrıca Overwatch League ile Call of Duty Leagues gibi Activision Blizzard'ın gibi espor liglerinin başkanlığını görevini de devam ettirecek.
 
Johanna Faries, "Call of Duty serisinin ön cephesinde yer alarak dünya genelindeki oyuncular ve hayranlar için çığır açan deneyimler sunmak adına stüdyomuz ve pazarlama ekiplerimiz ile yakından çalıştım. Call of Duty oyun ve eğlence dünyasında ölçülemez bir etki yarattı ve gerçek bir kültürel fenomen haline geldi. Call of Duty serisini bir sonraki aşamaya taşımaya ve rekabetçi eğlencenin geleceği için elinde tuttuğu gücü ortaya çıkarmaya devam etmesine yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum." diye belirtti.
 
Johanna Faries, Activision Blizzard'a katılmadan önce Amerikan futbolu ligi NFL için 12 yıl boyunca pozisyonlarında çalıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz Call of Duty: Black Ops Cold War FPS savaş oyunu soğuk savaş call of duty cold war haberler konusu shooter
PlayStation State of Play Sunumu 29 Nisan'da Düzenlenecek Xuan-Yuan Sword VII Bu Yaz PS4 ve Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ghostmen323

28.4.2021 23:01:07

0
Pembe saçlı ablaların savaşını çatışma esnasında da silah bulmak için loot box açmalı oyuna dönecek iliğine kadar sömürülmüş seri.

BSC Misafiri

26.4.2021 20:44:13

0
jade raymond killer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops Cold War ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız