Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Modern Warfare'in Survival Modundan Fragman Paylaşıldı

 
Call of Duty serisinin yeni üyesi Call of Duty: Modern Warfare'in çıkışına çok az kaldı ve oyunun Survival Modu'ndan bir fragman paylaşıldı. Fragman PlayStation'ın resmi YouTube hesabından yayınlandı çünkü oyunun bu modu sadece PlayStation 4 kullanıcıları için özel olacak. 1 Ekim 2020 yılından itibaren diğer platform kullanıcıları kullanabilecekler.
 
Modun tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirecek.
 
Tanıtım Yazısı:
 
İlk olarak 2009'da Modern Warfare 2 ile oyunculara sunulan görev tabanlı ve co-op olarak oynanabilen hikaye modunun uzantısı Special Ops bu yıl Call of Duty: Modern Warfare ile birlikte geri dönüyor.

Dört oyunculu Operasyonlar Katar ordusunun kilit bir lojistik tarafının kaldırılması veya direkt olarak yok edilmesi üzerine olan birbirine bağlı, görevlerden oluşacak. Farklı stratejiler kullanmak mümkün. Sessizce hallet ya da isyanla kafa kafaya mücadele et. Düşmanlar takımınızın kararlarına tepki verecek ve bu da savaşların sonucunun değişeceği anlamına geliyor.

Görevler tek olarak ya da dört oyuncuya kadar co-op olarak oynanabilecek. Operasyonlar size geniş stratejik ve taktiksel seçim yelpazesi sunacakken Görevler uzmanlığınızın belirli silahlar, killstreak'ler ve diğer araçlar ile test edildiği bir deneyim sunacak. Tekrar oynanabilirliği yüksektir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
Sunless Skies: Sovereign Edition Konsollara Geliyor Vampire: The Masquerade - Swansong Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

LMakani20

21.10.2019 11:30:25

0
Survival mod tek basina da cok keyif veren bir mod. 1 yil sonra dusuk bir ihtimal de olsa oyunun fiyati uygun bir seviyeye duserse yine alinabilir

Kreuger

21.10.2019 10:49:46

0
burda suclu activision sony fazladan 1-2 milyon dolar verdi bu konuda hemen activision domaldi halbuki kabul etmemesi gerekiyordu xbox ve pc kullanicilarini üzmemesi gerekiyordu

Babblebabble

21.10.2019 00:36:53

0
Exc'liği bozulduktan sonraki ilk 3 ay oynanır sonra yine unutulur.Bu gerçekten büyük bir hata oldu.Ben arkadaşımla MW3 Spec Ops'un özellikle bu modunu delicesine oynamıştık.Şimdi heyecanla beklerken, bu yamuk hiç olmadı... Al sana bir satın almama sebebi.Ben sana 60 Euro yani 390 lira vereceğim ve sen oyunun bir kısmını PS4'e özel yapacaksın.Peki.Bir gün eskisi gibi akıllanacaklar ama geç olacak.Batmalarını kalbimden en içten şekilde diliyorum, inşallah. Edit : Daha önceden oyun satın alma konusunda sütten ağzı zibilyar kez yanmış 21 yıllık bir oyuncu olarak artık kendimi sağlama alıyorum kesinlikle.Artık benim etkim ne olur umrumda bile değil ama katkımın olmayacağı kesin.İster mp, ister sp olsun.

Manhunt Three

20.10.2019 14:32:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: speddy12 Pc ye ve xbox a gelmemesi tam bir saçmalık 1 sene sonra zaten bu oyunun kimse yüzüne bakmayacak.
Bencede saçmalık ama bu yüzden yüzüne bakılacak...

speddy12

20.10.2019 13:13:09

+7
Pc ye ve xbox a gelmemesi tam bir saçmalık 1 sene sonra zaten bu oyunun kimse yüzüne bakmayacak.

BSC Misafiri

20.10.2019 12:46:26

0
Katar ordusu mu? Şimdi sıra Katar’da yani yıllarca Arap teröristler birden Katar’a atladılar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız