Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Modern Warfare'in Multiplayer Modunda Mini Harita Olmayacak

 
Infinity Ward bir süre önce Call of Duty: Modern Warfare'in serideki diğer oyunlardan epey farklı olacağını söylemişti. Bir söylenti olarak ortaya çıkan "Modern Warfare'da mini harita bulunmayacak" konusu şimdi gerçek oldu.
 
TmarTn isimli YouTube kanalına yüklenen bir videoda üç arkadaş Activision'ı ziyarete gidiyor ve oyunla ilgili bazı detayları öğreniyorlar.
 
Bu detaylara göre oyundaki yenilikler şöyle olacak:
 
- Çok oyunculu oyunlarda mini harita bulunmayacak.  
- Oyundaki silahların kendine has özellikleri ve 40'tan fazla aksesuar ve parçaları olacak. Bu parçaların içerisinde dürbünler, şarjörler ve süngüler gibi çeşitli eklentiler bulunuyor.
- Tanklara iki kişi aynı anda binebilecek.
 
Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
Daha fazla detay bu akşamki prömiyerde paylaşılacak. İlgili etkinlik Türkiye saatine göre saat 20:00'da gerçekleşecek, onu da buradan takip edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MP1ST Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward Multiplayer
Kill La Kill'in Yapımcısı Oyunun Hikaye Modunun Yayınlanmasını Yasakladı Pokemon Go İndirilme Sayısı 1 Milyarı Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Great.Wave

2.8.2019 19:30:05

0
Bahsedilen konu ekranın herhangi bir köşesinde bulunan anlık düşman konumu vb. bilgileri verilen "minimap" . Boş tartışmaya girmişsiniz.

Aragorn Elessar

2.8.2019 15:46:25

0
BF ile ne sıkıntın var senin? Büyük harita olunca sürekli ölürüm oynayamam diye mi çekiniyorsun? Oyun biraz yavaş akacak, sıkılırım, ben tez canlıyım, hemmen düşmanla karşılaşıp hızlı hızlı çatışmam lazım, küçcük harita olmalı. Ah CoD ben oyunu hemen tüketmek istiyorum, çok hızlı olsun istiyorum, hemen vuruşmak istiyorum, BF gibi olursa canım sıkılır, oynayamam. Kanım kaynıyor benim, yerimde duramıyorum...

alican88

2.8.2019 15:37:10

0
Ben 21 yasindayim abi pardon kusuruma bakma ben apexe donuyorum..

Aragorn Elessar

2.8.2019 15:16:10

0
Yaş 27 güzelim. Hızlı oyun sevdiğine göre sen küçük olmalısın. Apex oyna hızlı oyun istiyorsan. Yok onda harita büyük ama sen sevmezsin. Hızlı hızlı, küçük harita olduğu için seviyormuş.

alican88

2.8.2019 14:30:55

0
yas kac yegen..bu saatten sonra coluk cocuklamı ugrasacaz..uzun zamandır coluk cocuk bastı diye ugramıyorduk değişen birsey olmamış..

Aragorn Elessar

2.8.2019 14:14:44

0
Niye hızlı oyun istiyorsun, kanın mı kaynıyor gülüm yada hiperaktif misin? Hızlı tüketim manyaklığı tam gaz devam.

Manhunt Three

1.8.2019 19:27:32

0
Yeni bir şeyler yapsalar yaranamıyorlar size yapmasalar yine...

Frantic22

1.8.2019 12:40:24

+2
quote:

Orjinalden alıntı: alican88 Tuh Allah kahretsin sizi bf ye benzetecekler oyunu..yaw biz codun hizli seri kucuk haritalari icin seviyoruz allahin cezalari tank nedir yaa...butun hevesim kirildi..buyuk harita istesem arac istesem zaten gider bf oynarim..kasim ayini iple halatla cekerken su haber ve tank yazisinidan sonra zerre hevesim kalmadi allahin cezalari..
map seçimi olacaktır.

alican88

1.8.2019 12:22:58

0
Tuh Allah kahretsin sizi bf ye benzetecekler oyunu..yaw biz codun hizli seri kucuk haritalari icin seviyoruz allahin cezalari tank nedir yaa...butun hevesim kirildi..buyuk harita istesem arac istesem zaten gider bf oynarim..kasim ayini iple halatla cekerken su haber ve tank yazisinidan sonra zerre hevesim kalmadi allahin cezalari..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız