Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare ‘Special Ops’ Fragmanı

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare'ın Special Ops modunu detaylandırdı ve fragman yayınladı.
 
İlk olarak 2009'da Modern Warfare 2 ile oyunculara sunulan görev tabanlı ve co-op olarak oynanabilen hikaye modunun uzantısı Special Ops bu yıl Call of Duty: Modern Warfare ile birlikte geri dönüyor.
 
Dört oyunculu Operasyonlar Katar ordusunun kilit bir lojistik tarafının kaldırılması veya direkt olarak yok edilmesi üzerine olan birbirine bağlı, görevlerden oluşacak. Farklı stratejiler kullanmak mümkün. Sessizce hallet ya da isyanla kafa kafaya mücadele et. Düşmanlar takımınızın kararlarına tepki verecek ve bu da savaşların sonucunun değişeceği anlamına geliyor.
 
Görevler tek olarak ya da dört oyuncuya kadar co-op olarak oynanabilecek. Operasyonlar size geniş stratejik ve taktiksel seçim yelpazesi sunacakken Görevler uzmanlığınızın belirli silahlar, killstreak'ler ve diğer araçlar ile test edildiği bir deneyim sunacak. Tekrar oynanabilirliği yüksektir.
 
Special Ops Survival ise düşman dalgası tabanlı bir horde modu olacak ve bu mod bir yıl boyunca PlayStation 4'e özel olacak. Xbox One ve PC oyuncuları bu moda 1 Ekim 2020'de erişebilecek.

Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirecek.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
Mosaic'in İlk 17 Dakikası Ritmik Shooter Oyunu Audica'nın PS4 İçin Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

speddy12

9.10.2019 15:48:03

0
Yaklaşık 10 sene cod u en iyi zamanında ps3 de oynadım her şey geç geliyor diye kufur ettim şimdi xbox one la pc var onlara gelmiyor şimdide buna küfür ediyorum:)

xenferious

8.10.2019 22:20:36

+1
Niceeeeeeeeeee

BSC Misafiri

8.10.2019 22:17:05

0
Güzel fragman :) ABD askerlerinde Trevor daki gibi geçici süreli god mode olsun... Uuu ye bu fosfor bombası bir harika dostum :)

BSC Misafiri

8.10.2019 22:16:53

0
Sadece 31. saniyede durdurun ekranı. Değişik bir harita ve yer isimleri. Bu oyunda da fena bilinç altı mesaj verecekler mw serilerinde hep var bu.

Manhunt Three

8.10.2019 22:14:24

0
1 yıl özel mi ? Sony kaç para vermiş acaba...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız