Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Modern Warfare II'nin Bazı Harita Görüntüleri Sızdırıldı

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward tarafından oyunculara sunulacak olan Modern Warfare II, Haziran ayında tanıtılmıştı. 2019'da çıkış yapan Call of Duty: Modern Warfare'in devamı niteliğinde olan Call of Duty: Modern Warfare II'nin bazı harita görüntüleri sızdırıldı.
 
Görüntüler, Twitter kullanıcısı R3AL1TYUK tarafından ortaya çıkarıldı ve yayınlandı. Warzone Mobile'ın dosyalarından ortaya çıkarılan bu görüntülerin Call of Duty: Modern Warfare II'nin çok oyunculu modundan olduğu belirtiliyor.
 
Çok oyunculu modda yer alacak harita görüntülerinden ilki "Grand Prix" adlı alanı gösteriyor. Adından ve görselinden de anlaşılacağı gibi bu kısım bir yarış pistinde geçecek. İkinci görsel “Petrol Sahası” olarak adlandırılan bir bölgeyi gösteriyor. Üçüncü harita görseli ise “Müze” olarak adlandırılıyor. 
 
Twitter kullanıcısı RealiityUK ayrıca aşağıdaki haritaların da görüntülerine sahip olduğunu belirtti. Bu haritalar arasında
 
- Dogtown
- Esports Gym
- Exhume
- Fallout
- Favela
- Firing Range
- Floating Bay
- Killhouse
- Lighthouse
- Luxury
- Mountain Town
- Narcos yer alıyor.
 
Call of Duty: Modern Warfare II, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Battle.net üzerinden PC için 28 Ekim'de çıkış yapacak. 
 
Görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera nişancı hikaye fps
Anonymous Code, 2023'te PS4, Switch ve PC için Batıya Geliyor Santa Monica, Ragnarök için Toksik Davranış Sergileyenlerin Saygılı Olmasını istedi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız