Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare Hikaye Modunun Oynanış Süresi

 
Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişime açıldı. Oyuncuların en çok merak ettiği konulardan biri ise oyunun hikaye modu.
 
Birkaç oyundur hikaye modundan uzaklaşan seri, serinin ilk oyunlarında aldığımız keyfi bizlere özletmişti. Bu oyun ile birlikte özlediğimiz hikaye moduna tekrar ulaşmış olduk. Modun nasıl olduğu tartışmaya açık ancak oyuncuları dinleyip bu tarz bir hamle yapmaları başlangıç için güzel bir durum.
 
Oyunun hikaye modunun uzunluğu ise merak edilen bir başka konu. Oyunun çıkması ile birlikte gelen oynanış videolarına baktığımız zaman görüyoruz ki eski oyunlardaki gibi 4 - 6 saat arası bir uzunluğa sahip hikaye modu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
Shoot ’em up Sturmwind EX 8 Kasım'da Xbox One ve Switch'e Geliyor The Witcher Dizisinden Bir Kez Daha Görseller Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tyler999

30.10.2019 17:03:11

0
Ne uzun ne kısa kararında olmuş bence.

LMakani20

27.10.2019 21:47:43

0
Yanlis anlamadiysam kyle isimli sahis cod4teki gaz. Ama bu oyundaki elemanin gaz ile zerre alakasi yok. Bir insan gencliginde bu kadar mi farkli olur https://callofduty.fandom.com/wiki/Kyle_Garrick

BSC Misafiri

27.10.2019 11:42:07

0
Oyun PS4 Pro'da müthiş film gibi olmuş. Işıklandırma efektler harika ve 60 fps.

BSC Misafiri

27.10.2019 11:41:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: kaplan3461 Bu kadin için pyd ssd yansıtıyor kahraman gibi gösteriyor bu olay öncekilere benzemiyor tarihte kalmiş bitmiş deyil şuanki kurulmak istenen ve bize düşmanlık yapan örgütü meşrulaştirmadir adamlarin yaptiklari tünelleri peki silahlari neden veriyor abd isid bitti dendiği halde başkalarin toprağinda ne ülkesi bölerek birda batidan girmişler savaşmaya ne işin var o örgütle oralar suriyelilere ait bütün ordaki pyd ssd bitene kadar sürdürmemiz lazim boşuna savaşmadı onlar birşeylerin karşılığında bunlar konusmali abd ayrımcılık cikarmak için herşeyi yapacaklar ama biz türk milletiyiz kürt laz cerkez alevi fark etmez anlamiyom kürt arkasim var akraba olmuşuz ne şuan var onlara karşı yok fazlasi var eksisi yok buna rağmen hala nankörlük yapan var malesef allah islah etsin biraz siyasete girdi iş yapacak birsey yok oyun iyi görüyodum malasef almicam bu sebebden.
Acil Türkçe kursuna gitmelisiniz. Hocanızdan noktalama işaretleri konusunu özellikle uzun uzun işlemesini rica ederseniz, bu pek çok insanın göz ve akli sağlığı için iyi olacaktır.

kaplan3461

26.10.2019 12:15:32

+1
Bu kadin için pyd ssd yansıtıyor kahraman gibi gösteriyor bu olay öncekilere benzemiyor tarihte kalmiş bitmiş deyil şuanki kurulmak istenen ve bize düşmanlık yapan örgütü meşrulaştirmadir adamlarin yaptiklari tünelleri peki silahlari neden veriyor abd isid bitti dendiği halde başkalarin toprağinda ne ülkesi bölerek birda batidan girmişler savaşmaya ne işin var o örgütle oralar suriyelilere ait bütün ordaki pyd ssd bitene kadar sürdürmemiz lazim boşuna savaşmadı onlar birşeylerin karşılığında bunlar konusmali abd ayrımcılık cikarmak için herşeyi yapacaklar ama biz türk milletiyiz kürt laz cerkez alevi fark etmez anlamiyom kürt arkasim var akraba olmuşuz ne şuan var onlara karşı yok fazlasi var eksisi yok buna rağmen hala nankörlük yapan var malesef allah islah etsin biraz siyasete girdi iş yapacak birsey yok oyun iyi görüyodum malasef almicam bu sebebden.

lextor

26.10.2019 10:39:39

+1
Bahsettiğin olayları biliyorum. Osmanlı treni vardı mesela. Rahatsız olduk tabi. Ama "biz oyunun hikayesini pkk/ypg'den ilham alarak yaptık" demeleri ve oyunda yansıtmaları kötü... Rusya satışı yasakladı, oyun Rusça dublaj olmasına rağmen. Almayacağım. Ben sadece görüşümü belirttim. Ağlamama gerek yok. Bende çalışıp abd nasıl katliam yapıyor gösterebilirdim. Ama tabiki tepki yerdi.

BSC Misafiri

26.10.2019 10:12:13

0
4 Saatte biter. Toplanabilir vs yoğmuş ha. Bi en zorun zoru mod var onda oynayabilir ve bitirirsen %100 yapan tüm başarım ve küpaları :D

BSC Misafiri

26.10.2019 10:12:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: lextor Teröristleri iyi övdüler mi acaba. Oyun tarihinin ilginç yapımlarından biri olabilir. Ypg kadın kahramanı diyerekte örgütü sevimli kılmak istemişler resmen. Bizimkilerden bir inceleme bekliyorum.
Hocam kadın çirkin. Pek övdüklerini sanmam. Çünkü öyle olsa çok güzel bir kadın + anne olan bir kadın olurdu. Malum bi ülkenin top atışı ile evladı ölür ve örgüte girme hikayesi bu olurdu :) Ufaktan yaramaz çocuklar olayına girmişler işte. Kimleeer kimlere demişti zamanında. Garipsemiyorum ben.

Locke Lamora

26.10.2019 02:23:57

+1
quote:

Orjinalden alıntı: lextor Teröristleri iyi övdüler mi acaba. Oyun tarihinin ilginç yapımlarından biri olabilir. Ypg kadın kahramanı diyerekte örgütü sevimli kılmak istemişler resmen. Bizimkilerden bir inceleme bekliyorum.
övdüler de o kadar pr çalışması boşa gitti :D malum adamların 6 yıl yığınak yapıp tünel kazdıkları mevzi kazdıkları söylenenlere göre 15 milyar dolar yatırdıkları yerler 1 haftada düştü. pr çalışması yaptıkları kahraman pkk lı direnişçiler geberip gitti. daha dur yakında ayn el arap falanda ellerinden gidecek ama rusya/rejim şeklinde ama bizimle. her türlü kaybettiler. bu oyun bile bunun bir parçasıydı. daha oyun çıkamadan adamlar geberip gitti. oyunun single player modu pkk nın elindeki 8 sene hazırlanılan şehirlerin düşme süresinden daha uzun olabilir... o derece diyorum. :DD allah türkü korusun ve yüceltsin.

altunuz

26.10.2019 01:52:39

+5
@lextor Hocam açıkçası bu olayın önemli hiçbir yönü yok. Ben bu terörist olayı niye bu kadar konuşuluyor anlamadım. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama Battlefield 1'de de Osmanlı Devleti kötü gösteriliyordu. Ve yine yanlış hatırlamıyorsam videolarda psikopat bir Osmanlı karakteri vardı. Hadi onu boş verelim, Cod 6 oynarken Rusları taradığımız bir yer vardı orayı oynarken sıkıntı etmediniz de terörist gruplardan birisini oyuna ekleyince mi bu konuları böyle tartışmaya başladınız? Amerika desteklediği örgütü iyi bir şeymiş gibi gösterip propaganda yapıyor işte ya oynarsın ya oynamazsın. Amerika terörist örgütün yanında olduğunu defalarca televizyonlarda söyledi zaten, bu kadar rahatsız olan bir kesim varsa Amerika çıkışlı ürün almayıp duruşunu belli etsin. Ha hala alan varsa da buraya gelip boş bir savunma içinde olmasın bunu yazdığınız bilgisayarınız bile Amerika çıkışlı. Bu arada lafım sana değil yanlış anlama lütfen, ben sadece bu olayı her seferinde buraya yazıp duyar kasan arkadaşlar için yazdım.

speddy12

26.10.2019 01:50:06

+1
Daha oynamadım.hikayeye bir şey diyememem ama böyle yapacakları belli zaten bu hep böyle kimse boşuna kızmasın kendimize kızalım her şey onların elinde dünyaya istediğin gibi gösterebilirsin istediğin şeyi sinema oyun dizi hepsi onlarda bide ruslar oyunu baya görmüyordu bizi terörist gibi göstermişler diye.

RadioheadTR

26.10.2019 01:49:49

+1
Kudur. Oyunda herhangi gercek bir orgut yok

Hell-Riegel

26.10.2019 01:14:55

0
Next gen öncesi ısınma turu gibi olmuş oyun. Girizgah niteliğinde.

lextor

25.10.2019 23:51:25

+4
Teröristleri iyi övdüler mi acaba. Oyun tarihinin ilginç yapımlarından biri olabilir. Ypg kadın kahramanı diyerekte örgütü sevimli kılmak istemişler resmen. Bizimkilerden bir inceleme bekliyorum. Edit: Oyunda terör propagandası olmadığını incelemede öğrendim.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız