Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Mobile’ın Yeni Sezonu Muhteşem Baskın ile Snoop Dogg Mekâna Giriş Yapıyor

 
 
Tüm oyuncular hazır olsun! Call of Duty: Mobile’ın 3. Sezonu “Muhteşem Baskın” 80’ler temasıyla geliyor ve Snoop Dogg oyuna giriş yapıyor!
 
Oyunun yeni sezonu, ünlü Hip-Hop sanatçısı ve yapımcı Snoop Dogg ile oyuncuları 80’ler dönemine ve Miami sokaklarına götürüyor. 50 Kademelik yeni Savaş Bileti, Gunzo-Palyaço Rozeti ve Park-Glam Operatörleri, yeni MAC-10 SMG, yeni Reaktör Çekirdeği Operatör Becerisi, yeni profil kartları, COD puanları ve yepyeni içeriklerle “Muhteşem Baskın” sezonu
1 Nisan Cuma günü Android ve iOS üzerinden indirilebilir olacak. 
 
 
 
Oyunun üçüncü sezonuyla beraber gelecek yeni içerikler ve güncellemeler şu şekilde;

Efsanevi Snoop Dogg -  Hip-Hop mega starı, yapımcı ve girişimci ünlü isim, saha ajanı olarak oyuna dâhil oluyor ve düşmanlara gösterişli bir şekilde göz dağı vermeye geliyor. Oyuncular şanslı çekilişte elde edebilecekleri ünlü karakter ve gösterişli ekipmanlarla Miami sokaklarını fethedebilecekler.

Yeni Harita: Miami Baskını - İlk olarak Call of Duty: Black Ops Cold War'da karşımıza çıkan haritanın daha küçük bir sürümü yeni sezonda oyuna ekleniyor. Oyuncular gösterişli ve baş döndürücü koleksiyon arabaları arasında ve tehlikeli dar sokaklarda tüm hünerlerini sergileyebilecekler.

Sezonluk Temalı Etkinlikler

Askerin Seçimi - Oyuncular 14 gün boyunca günlük olarak Menendez ile etkileşime girerek belirli alternatiflerinden birini seçerek fazladan deneyim puanı, görünümler ve özel içerikler kazanabilecekleri görevleri tamamlamaya çalışacaklar.

Battle Royale’de İlkbahar Etkinliği - Battle Royale’de İlkbahar etkinliği başlıyor! Oyuncular harita geneline saklanan sürpriz yumurtaları toplayarak otomatlarda ödüle çevirebilecekler.
 
 

2022 Dünya Şampiyonası 1. Aşama Başlıyor – İddialı oyuncular, iki milyon Amerikan doları üzerinde ödül havuzuna sahip Call of Duty: Mobile 2022 Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecekler. Turnuva, 31 Mart' günü 1. aşama ve sıralama serisiyle başlayacak.

Ayrıca oyunun yeni sezonunda farklı şanslı çekilişler, özel içerik paketleri, sezonluk görevler, oyun içi mağaza öğeleri ve çeşitli güncellemeler de oyuncuları bekliyor.

Call of Duty: Mobile’ın 3. Sezonu “Muhteşem Baskın” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://www.callofduty.com/blog/2022/03/call-of-duty-mobile-season-3-radical-raid-multiplayer-snoop-dogg
 
Fragman videosu
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Mobile mobil çıkış tarihi çıktı ios android fragman
Silent Hill'den ilham Alan Mirror Forge'un Demo Sürümü Yayınlandı Dusk Diver 2, PS5, PS4 ve Switch Konsollarına Bu Yaz Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BekirTemel

27.3.2022 14:34:29

0
bende pcde güncellemelerden doalyı sildim, aynı şeyi fortnite da çok yapıyordu, şuan battle royale oalrak sadece fortnite kaldı, gerisi sıkıyor ama ikinci warzone olurdu eğer br çok oynasaydım

Xangıla_

26.3.2022 21:30:20

0
Bu oyunun yıllardır hastasıyım ama artarda gelen yüksek gb'li güncellemeler sonrası oyuna yaklaşık 1 sene önce elveda demek zorunda kaldım.Bence cod mobile,grubunda oyuncu hack kullanım oranı en düşük online oyunlardan diye düşünüyorum.Buda oyunun görsellik ve oynanış dışında bana çekici gelen durumlarından

BSC Misafiri

26.3.2022 18:03:23

+2
MoH killer'dan nerelere geldi güzelim seri, vay be..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty®: Mobile
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız