Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Mobile Batıya Geliyor

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Tencent daha öncesinde Call of Duty: Legends of War adıyla Avustralya ve Çin'de çıkış yapmış olan oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: Mobile'ın Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Avrupa'da iOS ve Android cihazlara geleceğini duyurdu. Açık beta bu yaz seçili bölgelerde düzenlenecek. Açık betaya oyunun resmi websitesi üzerinden ön kayıt yaptırabilirsiniz. Resmi çıkış tarihi henüz duyurulmadı.

Tencent'in ödüllü stüdyosu Timi stüdyo tarafından geliştirilen oyun Black Ops ve Modern Warfare dahil olmak üzere Call of Duty serisinden çeşitli haritalar, modlar, silahlar ve karakterler içeriyor. Bu modlardan bazıları Team Deathmatch, Search and Destroy ve Free-For-All; haritalardan bazıları da Nuketown, Crash ve Hijacked. Unity real-time 3D geliştirme platformunu kullanan oyun için klasik bir çok oyunculu modun yanı sıra yakında oynanabilir yeni modlar da duyurulacak.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
WESG 2018 Dünya Finalleri'nde Şampiyon Windigo Oldu! System Shock 3 GDC 2019 Teaser Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

20.3.2019 16:41:02

0
Bi denenir ama mobilde oyun... Asıl şu uzak Doğu için yaptıkları genel CoD MP'yi getirsinler.Aynı mobildeki gibi tüm silah, her oyundan haritalar olan PC versiyonu da var onun.

Turk.Navy

19.3.2019 18:50:05

0
Güzele oyuna beziyor beklentileri karşılar inşallah

Watton1

19.3.2019 17:36:03

0
Orjinal alamıyorduk zamanında 4'ün multiplayerını oynasanada az oynamadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız