Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Elite'ten Detaylı Bilgiler

Call of Duty®: Modern Warfare® 3 İle Birlikte Aynı Anda Hayata Geçecek

     Dünyanın en tutkulu online oyun camiası, Activision’ın yenilikçi yeni online servisi Call of Duty Elite sayesinde birbirine bağlanacak, kapışacak ve Call of Duty® çokluoyuncu deneyimini daha yoğun biçimde yaşayacak.

     Activision’ın yeni Beachhead stüdyosu tarafından sıfırdan geliştirilen Call of Duty Elite serinin çoklu oyuncu deneyimini ciddi biçimde geliştiren yepyeni özelliklerin yanı sıra, dünya çapında 30 milyondan fazla oyuncuyu birleştirecek sosyal imkanlar da sunacak. Servis ayrıca Call of Duty camiası için özel olarak tasarlanan, yüksek prodüksiyon kalitesine sahip, orijinal eğlence programları da sağlayacak.

     Ortalama bir Call of Duty oyuncusu çoklu oyuncu oyun modunda günde 58 dakika harcadığının altını çizen Activision Publishing CEO’su Eric Hirshberg, “Bu ortalama bir Facebook kullanıcısının Facebook’ta günlük harcadığı zamandan daha fazla. Buna rağmen, şu anda bu sosyal camiayı bir araya getirip deneyimlerini paylaşabilecekleri araçlar çok az. Arkadaşlarınıza, benzer yetenek seviyelerindeki kişilere, şehrinizde yaşayanlara, favori ve tutkularınızı paylaşanlara bağlanmak, rekabetçi klanlara veya sosyal gruplara katılmak, oyuncuların yarattığı inanılmaz sayıdaki içeriğe katkıda bulunmak, izlemek veya yorum yapmak, ya da özel olarak yaratılmış içerikleri izlemek veya yorumlamak olsun; Call of Duty Elite oyunculara diğer oyunculara bağlanmak için çok sayıda seçenek sunacak. Elite ayrıca yeni araçlar sayesinde oyun deneyimlerini geliştirme ve gerçek ve sanal ödüller için turnuvalara katılma imkanı da sağlayacak” diye konuştu.

     Call of Duty Elite sektörde ilk kez görülecek çeşitli yenilikler sunacak ve bu yılın en merakla beklenen oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3’ün de en güçlü yanlarından biri olacak. Elite servis ile oyun arasında çift yönlü bir iletişim sağlayacak, yani oyuncuların mobil ve web arayüzleri yoluyla Elite üzerinde verdikleri kararlar oyun içi deneyimlerine de etki edecek. Servis Call of Duty: Modern Warfare 3’e tamamen entegre edilmiş olacak ve oyunla birlikte, 8 Kasım 2011 tarihinde devreye girecek.

     Call of Duty Elite’in sunduğu özellik ve servisler camiayı üç ana yönden etkileyecek:

· Bağlan: Call of Duty Elite oyuncuların çokluoyunu deneyimleri üzerinde tamamen kontrol sahibi olmalarını sağlayarak, gerçek bir sosyal ağ sunacak. Oyuncular arkadaşlarına, benzer yetenek seviyelerindeki diğer oyunculara veya benzer ilgili alanlarına sahip diğer kişilere karşı mücadele edebilecek, gruplara ve klanlara katılabilecek, organize turnuvalara katılabilecekler. Ayrıca hem oyundan, hem de mobil ve web arayüzlerinden içinde bulundukları tüm ağdaki performansı, ilerlemeyi ve aktiviteyi takip edebilecekler. Elite oyuncuların Call of Duty camiası ile iletişimini sağlayan, “daima aktif” bir yol olacak.

· Kapış: Call of Duty Elite bir çokluoyuncu oyununda bugüne kadar görülmüş en heyecanlı ve rekabet dolu ortamı sunacak. Oyuncular benzer yetenek seviyesindeki oyuncularla gruplanacakları etkinlik ve turnuvalardan devamlı olarak haberdar olacak. Her yetenek seviyesine hem oyun içi, hem de gerçek ödüller sunulacak.

· Geliştir: Call of Duty Elite kişisel online koç görevi de görecek. Oyuncuların istatistiklerini ve performanslarını en ince ayrıntısına kadar izleyen, dinamik bir stratejik rehber sunacak. Oyuncular arkadaşlarına ve diğer oyunculara karşı ne durumda olduklarını görebilecekler. Oyunculara oyunlarını geliştirmeleri için gerekli araç ve bilgiler sunulacak.

     Gelecek Call of Duty oyunlarında da kullanılacak olan Elite oyuncuların oyun geçmişlerini, oynadıkları her bir oyundaki hareketlerini ve ilerlemelerini içeren detaylı kariyer kayıtlarıyla saklayacak.

     Call of Duty Elite, Call of Duty’in kozmopolit oyuncu tabanı göz önüne alınarak hazırlandığını vurgulayan Hirshberg, “sıkı oyuncular, haftasonları savaşanlar ve hatta yeni başlayanlar. 7 milyondan fazla oyuncu her gün Call of Duty online oynuyor, oyuncu başına yıllık yüzlerce saatlik oyundan bahsediyoruz. Elbette Call of Duty’nin şu anda sunduğu ve oyuncuların bayıldığı çokluoyuncu deneyimi aynen devam edecek. Ancak Call of Duty Elite, daha fazlasını isteyen oyuncuların deneyimlerini çok ileriye taşıyacak” dedi.

     Call of Duty Elite’in bir çok ana özelliği Call of Duty oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak. Oyunlarını daha da üst seviyeye çıkarmak isteyen oyuncular için ise Call of Duty Elite’in sunacağı özel üyelik, son teknoloji ürünü servisler, özel eğlence programları ve özel oyun içeriklerini, pazarda bulunan diğer online eğlence servislerinden çok daha düşük bir fiyattan sunulacak.

     Servise web tarayıcıları, mobil cihazlar, oyun konsolları ve oyun arayüzünün kendisinden erişilebilecek, böylece oyuncular istedikleri zaman, istedikleri yerden Call of Duty Elite servisine bağlanabilecekler.
 
                                                                                                                  Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 FPS Call of Duty: Elite
Portal'a Harika Bir Kısa Film: Outside Aperture PSN Bakımı İleri Bir Tarihe Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

eLiminaTe34

8.6.2011 16:37:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: .Hawx Zorla değil parayla,sorun orada zaten
Kimse zorla para ver al demiyo zaten, saçma yorumlar yapmayın.

.Hawx

1.6.2011 13:42:36

-1
Zorla değil parayla,sorun orada zaten

Guest-49878F607

1.6.2011 05:43:40

+1
Oyunu daha zevkli bir hale getiriyorlar. Mw3 multisi dedikleri gbi mükemmel olursa Elite'ide yanına alır zirveye oturur.

Tinúviel

1.6.2011 01:25:31

+7
quote:

Orijinalden alıntı: safak951 Bu yalancılara insanlar para verip insanlar oyunlarını oynuyorlar bir şey demiyorum!
Zorlamı?

ShafakCool

1.6.2011 01:17:57

-5
Bu yalancılara insanlar para verip insanlar oyunlarını oynuyorlar bir şey demiyorum!

TangoEchoKilo

1.6.2011 01:13:08

+2
call of duty oyuncuların hırs mekanızmasını harekete getırecek bır taktık uygulamıs.ıyı bır yontem yanlız bırazda mılletı ıyıce pc manyagı yapmaya calısıyorlar.adam hırs yapacak normalde 1 saat MP atıyorsa dıger arkadaslarını gecmek ıcın gunde 2 saat ayıracak boyle bır dengesızlıkte olabılır.ıyıce asosyallık asılanabılır oyunculara bu yuzden.bende call of duty ı ılk serılerınden berı multıplayerını oynayan bır oyuncu olarak bu oyunuda 4 gozle beklıyorum.

In Isaac We Trust

1.6.2011 00:59:47

-1
yeter ki sağlam bir alt yapı olsun mümkünse hack olaylarına izin verilmesin bunu istiyorum. edit:düzenleme

Sycylian

1.6.2011 00:59:16

-1
Gerçekten güzel olacak

FightForBeer

1.6.2011 00:31:37

0
call of duty 4 online oynıyan biri olarak bu haber benim için çok iyi oldu

apokoc

1.6.2011 00:27:47

0
cod yine farkını ortaya koyuyor bizleri profeyşınıl bir oyun deneyimi bekliyor :D tşk Ersin Kılıç
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız