Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Black Ops'un PC Sürümüne Güncelleme

Mod araçları bu ay bitmeden çıkacak.
 
     Treyarch, çıkışının üzerinden yaklaşık yarım yıl geçen Call of Duty: Black Ops'un PC sürümü için yeni bir yama hazırladı. Steam üzerinden yayınlanan yama silahlar arası denge, hataların ve açıkların giderimi ve önümüzdeki haftalarda çıkacak mod araçları için destek içeriyor.
 
     Bu güncelleme ile birlikte yapımcının daha önce Mayıs ayı diye sözünü verdiği mod araçları için ilk adım atılmış oluyor. Bu mod araçlarının kullanıcılara sunulmasıyla birlikte Call of Duty: Black Ops sahiplerini yeni ve farklı deneyimler bekliyor. Hatırlarsanız ilk Modern Warfare olan Call of Duty 4'de birbirinden orijinal ve bağımlılık yaratan oyun modları yaratılmıştı. Hatta Treyarch'ın ilk defa Call of Duty: World at War ile bizlere sunduğu Nazi Zombies modu buradaki zombi modlarının popülerliği sayesinde geliştirilmişti.
 
     Ayrıca güncelleme sayesinde oyunun multiplayer modlarında sorun yaşayan bazı PC kullanıcıları daha rahat edecek gibi görünüyor. Bugün yayınlanan güncellemeyi Steam otomatik olarak yükleyecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC DS Güncelleme Yama
Red Faction: Armageddon'ın Sketch Modu Modern Warfare 3'ün Spec Ops Modundan Ayrıntılar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.5.2011 15:58:44

0
Bu adamlar bir şeyi düzgün yapamıyor diyen arkadaş, bu kaçıncı güncelleme biliyor musun ? Nereden bileceksin, nasıl olsa korsan kullandığın için Allah bilir ilk güncelleme falan sanıyorsundur.

BSC Misafiri

28.5.2011 00:54:11

0
call of duty 4 deki zombi modları ne güzeldi be :) herkes harita dışına çıkan buglu yerlere gidip birinin eğilmesini beklerdi biri eğilince diğerleri üstünden zıplayıp harita dışına filan kaçardı oyun sonuna kadar beklerdik. harita dışına gelemeyenlerde zombilere ölünce küfür ederdi bize :D

BSC Misafiri

28.5.2011 00:53:41

0
Bu adamlarda bişeyi düzgün yapamiyo oyunu çikariyo yenisi çikcak günceleme yeni geliyo oyun yapiliyo çikariyo 6 ay geçiyo demo yayinlaniyo

Antrim

27.5.2011 23:03:43

0
500mb dı güncelleme

vfdg

27.5.2011 21:40:22

+1
Sanki biraz geç oldu ha MW3 çıkacak :D

Muhibbi-

27.5.2011 21:36:56

+5
Biraz erken oldu ama

BSC Misafiri

27.5.2011 21:34:37

0
Güncelleme dün yüklemişti baya büyük olunca ana oyun için 1.5 gb'tı sanırım merak etmiştim içerğini teşekkürler bilgilendirme için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız