Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call Of Duty: Modern Warfare'e Ait Yeni Bilgiler Gamescom'da Paylaşılacak

 
25 Ekim 2019'da çıkacak olan Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare'e ait yeni bilgiler Gamescom'da paylaşılacak. Her yıl Almanya'da düzenlenen dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gamescom'da, E3 gibi birçok oyun duyurusu oluyor. Geoff Keighley'in tweetine göre ise Gamescom 2019'da oyunla ilgili yeni bilgiler edineceğiz. Şu an oyunu bekleyen takipçilerin büyük ihtimalle en çok merak ettikleri konu "Battle Royale" modunun olup olmaması. Tweeti ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Tanıtım Yazısı: 
 
Karanlık tarafa gitmeye hazır ol, Modern Warfare geri döndü!
Yürekleri ağızlara getiren, küresel güç dengesinde belirleyici olacak bir efsanede oyuncular, ölümcül Birinci Kademe ajanlarının rolüne bürünürken risk hiç bu kadar büyük olmamıştı. Call of Duty: Modern Warfare, hayranlarına inanılmaz açık, cesur, kışkırtıcı bir anlatım deneyimi yaşatarak modern savaşın değişen doğasına benzersiz bir yoğunluk getiriyor ve ışık tutuyor. Her şeyi başlatan stüdyo olan Infinity Ward tarafından geliştirilerek tepeden tırnağa unutulmaz Modern Warfare serisinin destansı bir tasvirini sunuyor.

İçgüdüsel ve dramatik tek oyuncu hikaye seferinde Call of Duty: Modern Warfare, sadece Modern Warfare'in başarabileceği şekilde sınırları zorluyor ve kuralları yıkıyor. Oyuncular, simgeleşmiş Avrupa şehirlerinde ve Orta Doğu'nun istikrarsız engin topraklarında çok çeşitli uluslararası özel kuvvetlerle birlikte nefes kesen gizli operasyonlarda savaş verecek.
Üstelik hikaye burada bitmiyor.

Call of Duty: Modern Warfare'de oyuncular tüm oyun boyunca kendilerini saran bir anlatımın içinde olacak. Klasik çok oyuncu moduyla muhteşem çevrimiçi oyun alanını tecrübe et ya da diğerleriyle birlik olarak tüm beceri seviyelerine açık bir dizi elit operasyonda ortaklaşa oyna.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
BLAST Pro Series Moskova 2019 Turnuva Programı Yayınlandı! Death Stranding'ten Yeni Görseller Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kataaay

18.8.2019 20:28:09

+1
Gariban Activision oyunda çok yeni bir şey var gibi hypelamaya çalışıyor ancak haritanın olmaması ve birkaç değişiklik dışında oyun gene aynı oyun. Ne yaparlarsa yapsınlar, hypelamaları çok zor oyuncuları.

BSC Misafiri

18.8.2019 15:53:27

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123 Hikayesi nasıl olucak acaba spoiler ghost ve sandman yine ölürse Activision bi daha cod zor satar.
Peynir ekmek gibi satar. İsterlerse price öldürsünler. Enayi kitle devasa boyutta hocam. Olmasa her yıl yeni bir cod yeni bir ac mi çıkar. En en fazla PeS fifa nba nfl çıkardı, tekrara düştüğünü hisseden enayi değil bilinçli oyuncular da bu ne ya aynı der almazdı. 2-3 yıl aynı sorunu yaşayan firmalar Fifa 19-20 Pes 20-21 NBA 2K21-22 diye bal gibi 2 senelik oyun çıkarırdı..

RealArek

17.8.2019 22:33:07

+3
quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla Respawn modern fps yapsada activisiona ayarı verse keşke. Ea de beyin yokki tutarlar respawna sw yaptırır, bf5 i ww2 yapar, bioware e looter shooter yaptırır, herkese frostbite engine dayatır. Sonra ben ceoları ciddiye almayınca buradaki Aydın(!) arkadaşlar benle dalga geçer..
EA elinde aslında medal of honor gibi bi marka var o seriyi vericeksin respawn adamlar efsane bi yapım yaparlar.

RealArek

17.8.2019 22:31:08

+1
Hikayesi nasıl olucak acaba spoiler ghost ve sandman yine ölürse Activision bi daha cod zor satar.

TheNewAtilla

17.8.2019 22:30:31

+3
Respawn modern fps yapsada activisiona ayarı verse keşke. Ea de beyin yokki tutarlar respawna sw yaptırır, bf5 i ww2 yapar, bioware e looter shooter yaptırır, herkese frostbite engine dayatır. Sonra ben ceoları ciddiye almayınca buradaki Aydın(!) arkadaşlar benle dalga geçer..

BSC Misafiri

17.8.2019 21:57:59

+3
Görende 7-8 yıl aradan sonra RDR 3 çıkacak sanır. Her şey aynı işte, rakip daha çok iş yapıyor diye BF taklidi olayını da abartmışlar o kadar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız