Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS:GO'dan bir rekor daha! 1,5 milyon eş zamanlı oyuncuyu geçti!

 
 
CS-2'nin ortaya çıkışıyla beraber yıllara meydan okuyan CS:GO kendi rekorunu tazeledi. Geldiğimiz noktada en son CS-2 söylentileriyle beraber 1.4 milyon eş zamanlı oyuncuya ulaşan CS:GO, şimdi ise 1.5 milyon oyuncuyu aştı.
 
CS:GO çok oynanmaya devam ediyor
 
 
Dikkate değer başarılara ulaşan CS:GO ile beraber 2. oyun geldiğimiz noktada doğrulandı ve bu yaz çıkışını gerçekleştirecek. Birçok yeniliği bünyesinde barındıran CS-2 rekabeti üst seviyeye taşıyacak bir duruma imza atmaya hazırlanıyor.
 
Oyun motorunun da taşınmasıyla beraber daha yüksek grafiklere ve yapıya sahip olacak CS-2, özellikle smoke, sub-tick ve harita değişimleriyle dikkat çekiyor. Alt frekans güncellemeleri (sub-tick) Counter-Strike 2'deki en önemli değişiklik olarak karşımıza çıkıyor. Bu değişiklikle beraber herhangi bir gecikme yaşanmıyor ve nereye nişan aldıysanız mermiler doğrudan oraya gidiyor. Yani artık oyunda ne görüyorsanız gerçek zamanlı olarak işlenerek karşımıza çıkıyor.
 
CS-2 yeni bir oyun olarak değil CS:GO'ya ücretsiz bir güncelleme olarak gelecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
VR bulmaca platform oyunu Another Fisherman’s Tale için oynanış fragmanı yayınlandı Resident Evil 4 Remake Steam'de seri tarihinin en iyi çıkışını gerçekleştirdi

BSC Misafiri

26.3.2023 17:22:29

0
dünyanın en iyi oyunudur normal
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız