Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS:GO Takım Sıralamaları: Eylül 2017

     
     HLTV ve EGB.com'un hazırladığı CS:GO Global takım sıralaması listesi güncellendi. Geçtiğimiz üç ayın turnuva sonuçlarına göre takım puanı eklendi.  
 
 
      
 
 
     Puan tablosuna etki eden CS:GO turnuvaları ise ESG Mykonos, ESL One New York, ELEAGUE Premier grup aşamaları ve yaz ayı boyunca gerçekleşen DreamHack Masters turnesi oldu. SK ve G2 Esports listenin birinci ve ikinci sırasına yer aldı. SK Gaming'in ESL One Cologne 2017 şampiyonluğu ve Mykonos, ESL One New York turnuvalarında elde ettiği üçüncülük, onların global takım listesinde puanlarına yansımış oldu. G2 Esports ise PGL Major Krakow'da elde edemediği başarıyı yazın DreamHack Masters Malmö'da şampiyon olarak sağladı. DreamHack turnuvası dışında G2, bu sene ESL Pro League Season 5 finallerini birincilikle tamamlayan takım oldu. Danimarkalı North ve Astralis takımları global sıralamada ilk beşte yer aldı. Mathias "MSL" Lauridsen'in oluşturduğu North takımı üçüncü sıraya yükselirken, Lukas "gla1ve" Rossander'in Astralis takımı ise beşinci sıraya düştü. Sıralamanın en büyük düşüşünü yaşayan takımı Brezilyalı Immortals oldu. Kadronun anlaşmazlık sağlaması nedeniyle takımdan Henrique "HEN1" Teles, Lucas "LUCAS1" Teles ve Vito "kNgV-" Giuseppe yollarını ayırma kararı aldı. Son zamanların sürprizi Kuzey Amerika takımı Team Liquid'den geldi. ESL Pro League Season 5 finallerini üçüncü sırada tamamlayan ekip ESL ONE New York 2017 ve ESG Tour Mykonos'da elde ettiği ikincilikle global takım sıralamasında ilk ona yerleşti. Global sıralamada temsilcimiz Space Soldiers'ın ESEA Season 25 MDL şampiyonluğu, takımı 19. sıralamaya yüksetti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve SK North DreamHack ESL ESL One New York 2017 Team Liquid Space Soldiers ESG Mykonos G2 Esports Immortals ELEAGUE Premier
WWE 2K18'den 3 Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı WWE 2K18'de Mikro Ödeme Bulunmayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız