Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CES 2021 Dijital Olarak Düzenlenecek

 
Tüketici Teknolojisi Derneği, 6-9 Ocak 2021 tarihleri arasında ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenmesi planlanan CES 2021 fiziksel etkinliğini corona virüsü sebebiyle iptal etti. Onun yerine dijital olarak gerçekleştirilecek.
 
Tüketici Teknolojisi Derneği başkan ve CEO'su Gary Shapiro konu hakkında "Küresel olarak artan sağlık endişeleri ile Ocak ayında Las Vegas'ta on binlerce kişiyi bir araya toplamamız mümkün değil." dedi.
 
"Dijital CES 2021 etkinliği tüm teknoloji topluluğunun geleceğimizi şekillendirecek fikirlerini ve ürünlerini güvenli bir şekilde paylaşmasına olanak sağlayacak. Böylelikle dünyanın neresinde olursanız olun CES'in tüm heyecan verici anlarına katılabileceksiniz. Teknoloji endüstrisi için benzersiz bir deneyim tasarlıyoruz." 
 
Dünyadaki en büyük teknoloji fuarlarından biri olan CES 2021'de konferanslar, toplantılar, konuşmalar, ürün tanıtımları ve daha fazlası teknoloji meraklılarını bekliyor olacak.

CES 2022 etkinliğinin tekrar Las Vegas'ta yapılması planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Çıkışından İki Hafta Geçen Rocket Arena %83 İndirime Girdi Grounded Steam'de En Çok Satanlarda Birinci Sıraya Oturdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız