Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt Tarafından Cyberpunk 2077'nin VR Versiyonu Denenmiş

 
 
CD Projekt Red'in bu yıl içerisinde çıkması beklenen ve yılın en çok beklenen oyunlarından olan Cyberpunk 2077'nin VR versiyonu denenmiş. Ancak istenilen sonuca ulaşılamamış.
 
CD Projekt Red’ten John Mamais ile yapılan bir röportaj esnasında John Mamais, "VR'ı denedik. VR hakkında düşünüyorduk ancak hiçbir şey yapamadık. VR'ın geliştirme kitlerini bile aldık ama bizce VR için henüz uygun değil. Ayrıca henüz VR'da çok para kazanılamıyor, çok niş bir kitlesi var. VR'ı seviyorum ve bu durumun gerçekleşmesini isterim ancak şu anda bir şey yapmıyoruz." dedi.
 
Ayrıca Mamais, Cyberpunk 2077'nin Switch versiyonu hakkında da konuştu. Söylediğine göre Cyberpunk 2077'nin Switch'te çalışacağını düşünmüyor. Son olarak ise geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen ertelenmenin, yeni nesil için değil mevcut konsollar için olduğunu da tekrar vurguladı.
 
Cyberpunk 2077, 17 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Cyberpunk CDProjekt PC RPG çıkış tarihi vr haberler
Altered Carbon'un İkinci Sezonundan Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı Steam, 2019'un Değerlendirmesini ve 2020 için Planlarını Yayınladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

6.2.2020 13:32:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble Şu oyun dünyasının başına kendimi bildim bileli ne geliyorsa hep konsollar yüzünden geliyor. Artık gelişip taş devrinden çıksalar da biz de rahatlasak.
O zamanda ağlanıyor ... Adamlar 400 dolara alet satmak zorunda. Piyasa artık bir anlasa bunu, telefona 1000-1200 dolar verilen, PC'de sadece tek bir ekran kartının 500-600-1000-2000 dolara satıldığı gerçeği bir içe çekilse, zaten dediğiniz olacak. 700 dolara satılan bir konsol yeri göğü oynatır. Ama adamlar 300-400 dolar bandına oturmak için kapışıyor, içeri girecek malzemenin sınırı belli. Alayı konsolları fazla fazla satıp, dijitalden, servislerden, oyun komisyonlarından parayı kırma derdinde. 700-800 dolara satılacak bir konsol PC'yi de haşlar. Hepimizin cebi zarara girer mevcut donanımlar çöp olunca. Komple nesiller, mimariler çöp olur. Bütün piyasa baştan yazılır. Satışlarda öyle seri akmaz -konsol adına. Öyle pat deyince olmuyor bu işler, ama evet bende katılıyorum artık olması gereken evreye geldik. En azından bir büyük sıçrayış için millet susabilir. Yoksa 400 dolara gidilecek yol belli.

Babblebabble

6.2.2020 08:45:34

+1
Şu oyun dünyasının başına kendimi bildim bileli ne geliyorsa hep konsollar yüzünden geliyor. Artık gelişip taş devrinden çıksalar da biz de rahatlasak.

JackTim

6.2.2020 05:52:38

0
Enaz 1 erteleme daha alır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız