Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt RED İki Büyük Çaplı Oyun Geliştiriyor

 
 
The Witcher serisiyle ve Cyberpunk 2077 oyunuyla ön plana çıkan CD Projekt RED ekibinden yeni açıklamalar geldi. CD Projekt RED başkanı ve CEO'su Adam Kicinski yaptığı açıklamada şirketin iki AAA (büyük çaplı) oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. 
 
Kicinski ek olarak şunları söyledi: "CD Projekt tarihinin ayrılmaz bir parçası olan bir dünyayı yeniden sizlere sunmak istiyoruz. Geçen yıl duyurulduğu üzere CD Projekt RED olarak iki AAA projesi üzerinde çalışıyoruz." 
 
CD Projekt RED'de geliştirilmekte olan iki AAA oyunundan biri The Witcher serisinin bir sonraki oyunu olacak. The Witcher serisinin yeni oyunu bu yılın başlarında erken geliştirme aşamasında olduğu doğrulandı. İkinci AAA oyununun ne olduğu bilinmiyor. 
 
Şirket ayrıca bu hafta Cyberpunk 2077 için Phantom Liberty genişletmesi üzerinde çalıştığını açıkladı. Yeni ek paket PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC ve Google Stadia için 2023 yılında yayınlanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz aksiyon macera hikaye rpg
Atomic Heart Bekleyenlere Kötü Haber: Ertelendi! Yeni ve Daha Hafif PS5 Modelinin İç Tasarımında Hangi Değişiklikler Bulunuyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TncyKrmn

9.9.2022 18:18:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yeni Witcherda kendi Witcherımızı yaratamıyacaksak,stat veremeyeceksek,koskoca evrende hala sadece kılıç kuşanacaksak, çıkartmasınlar. Combat desen baya kötüydü,güzelim hikayeyi görevleri atmosferi baltalıyordu.İnşallah ya souls combatı dönerler yada FPS yaparlar.Biliyorum yorumum hayranlara aykırı gelecek ama inanın Witcher size hiçbir zaman oynamak istediğiniz oyunu oynatmıyor, o ne isterse o oluyor.Buda RPGyi baltalıyor.
toxiclik yapmak senin ki. Hiç bir zaman hiç bir oyun oyuncuların istediğini vermez bu sadece Witcher için geçerli değil. Sayısız ödül almış ve kendisini kanıtlamış bir oyun witcher. Tıpkı RDR2 , God of war , Last of Us vs gibi.

BSC Misafiri

9.9.2022 10:04:34

0
Yeni Witcherda kendi Witcherımızı yaratamıyacaksak,stat veremeyeceksek,koskoca evrende hala sadece kılıç kuşanacaksak, çıkartmasınlar. Combat desen baya kötüydü,güzelim hikayeyi görevleri atmosferi baltalıyordu.İnşallah ya souls combatı dönerler yada FPS yaparlar.Biliyorum yorumum hayranlara aykırı gelecek ama inanın Witcher size hiçbir zaman oynamak istediğiniz oyunu oynatmıyor, o ne isterse o oluyor.Buda RPGyi baltalıyor.

JaReD22

9.9.2022 00:27:15

0
Ben söyleyeyim öncelikle cyberpunk evrenine tekrardan doneceklerini sanmiyorum Bu cok düşük ihtimal olmakla beraber imkansıza yakın İki aaa oyunundan biri yeni witcher oyunu diğeri ise witcher 1 remake

BSC Misafiri

8.9.2022 22:45:08

0
1.oyuna gerekiyor ama 2.oyuna gerekmiyor bence sırf 1.oyunun o saçma gameplayı yüzünden daha oynamadım gelmezsede oynamam umarım gelir

Deswaaa

8.9.2022 19:31:08

0
https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_3un_Yeni_Nesil_Konsol_Surumunun_Yakinda_Gelecegi_Belirtildi-115173.htm

BSC Misafiri

8.9.2022 18:38:53

0
half life 3 ü bu firmaya yaptırıyoruz deseler onu bile oynamam

Johnny Silverhand

8.9.2022 18:19:20

0
70 dolardan satarlarsa dediğin doğru olabilir :))

Vendrick

8.9.2022 17:47:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Remake geliyor kesin. CDProject için keriz.avi başlıyor.
Witcher 1-2 remake olarak gelirse şahane olur. Zamanın çok gerisinde oyunlar olduğu için hayır demem. Bu durumda keriz oluyorsam olayım nolcak

BSC Misafiri

8.9.2022 17:43:58

0
Remake geliyor kesin. CDProject için keriz.avi başlıyor.

Sarohan

8.9.2022 17:17:51

+1
Witcher 3 vardı hani yeni nesil versiyonu ne oldu ona?
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız