Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CDPR'dan John Mamais, Cyberpunk'taki Sahne Sistemi Hakkında Konuştu

 
CD Projekt Red firmasının yeni oyunu Cyberpunk 2077'den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. CD Projekt Red çalışanı John Mamais, oyunun kullandığı "Sahne Sistemi" hakkında konuştu. Bu sistemin oyun için çok önemli olduğunu söyleyen Mamais bu konu hakkında çok çalıştıklarını söyledi. 
 
Sahne Sistemi ise temel olarak, siz oyunda ara sahneye girdiğiniz zaman sizi oyunu kontrol eden biri gibi değil de oyunun içindeki karaktermişsiniz gibi hissettirecek olan sistem. Ara sahneye girdiğiniz zaman karakteri veya kamerayı hala kontrol edebilir durumda olacaksınız. Half Life'da kullanılan sistemin  olacak gibi duruyor. 
 
Mamais ayrıca oyunun ayrıca oyunun çıkış tarihiyle ilgili yorumda da bulundu. "Geliştirici ekibin bir kısmı çıkış tarihi hakkında oldukça heyecanlı, bir kısmı da biraz korkuyor." dedi.
 
Cyberpunk 2077; 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkış yapacak. Stadia versiyonu da doğrulandı fakat çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Machinarium 10. Yaşını Kutluyor Işın İzleme Nedir ve Oyun Dünyası İçin Neden Önemli?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.10.2019 19:57:34

0
Bloodlines 2 patladı 2020 sonu diyor o anca 2021 de çıkar. Cyberpunk hacı varımı yoğumu sana adayacağım umarım değersin.. TLoU alıp o değeri iki eşit parçaya bölmek var da bir oyuna 429TL verecek kadar kafayı bulmadım henüz :)

BSC Misafiri

16.10.2019 17:11:20

+1
2020 nin en beklediğim oyunu ve bence TLOU 2 ye rağmen GOTY olacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız