Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Büyüleyici Atmosferiyle Scorn'dan 20 Dakikalık Oynanış Videosu

 
     PC için geliştirilen ve oldukça büyüleyici bir atmosfere sahip olan Scorn için 20 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Eurogamer tarafından yayınlanan videoda yaratıklardan, mekanlara, silahlardan diğer kullanılabilir eşyalara kadar pek çok öğeyi görme fırsatı buluyoruz. Bulmacaları çözüp yeni yeni mekanlar keşfederek ilerleme kaydedilen Scorn'un atmosferini destekleyen bir diğer unsur da HUD ekranının bulunmaması. Herhangi bir DLC ya da genişleme paketi almayacak olan oyun 2 part olarak çıkış yapacak.
 
     Yayınlanan 20 dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Scorn Ebb Software atmosferik birinci şahıs korku oyunu Xbox Series X PC
South Park'tan Osuruk Yarışması Divided We Fall Tam Sürüme Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

11.10.2017 20:35:33

0
O restart level olayı tutmaz bence. Ölünce bölümün en başına alıp tekrar aynı şeyleri yapmak bir süre sonra sıkıcı olmaya başlayacaktır. Aralarda mutlaka checkpoint noktaları olmalı diye düşünüyorum. Silahı doldurma ve kapı açma dinamiği de çok yavaş kalmış, oyuncuyu bunaltmak için ellerinden geleni yapmışlar sanki.

olağan_şüpheli

7.10.2017 00:13:07

0
uygun bir zamanda bakarım

BSC Misafiri

6.10.2017 11:56:07

0
gördüğüm en iyi şırdan avı simülatörü

2K

4.10.2017 04:25:35

+1
Atmosferi bana SOMA'yı hatırlattı ki bu bile benim için direk satın alma sebebi. Umarım SOMA'nın konusunun yarısı kadar iyi bir konusu da olur da keyifle oynarım. Zaten izlediğim videolardan anladığım kadarıyla öyle dolu dolu bir aksiyon oyunu olmayacak. Keşif, bulmaca çözmeye ek olarak az düşmana karşı tedirgin bir aksiyon yapısı olacağa benziyor. Tarz olarak hazır bu işe girmişken body horror'ı daha fazla kullanmasını beklerdim. David Cronenberg filmleri gibi o silahları kullanırken ya da çevrede daha fazla kan, sinir, damar gibi detaylar görmek daha etkileyici olabilirdi, sonuçta zaten bu oyunu +18'i hedef alarak yaptıkları ortada.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scorn
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız