Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Butcher GOG'da Ücretsiz

 
2016'da çıkan hızlı tempolu iki boyutlu shooter oyunu Butcher, CD Projekt'in dijital oyun mağazasında kısa bir süreliğine ücretsiz.

Oyunu gog.com/game/butcher adresinden hesabınızla birlikte kütüphanenize ekleyebilir ve direkt olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 18 Kasım 16:00'a kadar ücretsiz dağıtılacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

En kolay mod bile “ZOR”!

Butcher hızlı tempolu ve 2D shooter oynanışı ile türünün kült klasiklerine kana bulanmış bir aşk mektubu. İnsanlığın son kalıntılarını silmek için programlanmış bir sayborg olarak tek amacın... hareket eden her şeyi imha etmek.
 
İstediğiniz silahı seçin (elektrikli testereden, tüfekten, el bombasına kadar) ve düşmanları öldürüp yeraltındaki gizli yerlerde, kıyamet sonrası şehirlerde, ormanlarda kendinize yol açın. Yaratıcı olmak isterseniz, düşmanlarınızın acısına son vermenin birçok farklı yolunu bulabilirsiniz – kancalar, lav çukurları, testereler... Hiçbir ölüm eskisi gibi olmayacak.

 
Çıkış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Souls Oyunlarından Esinlenen Bleak Faith: Forsaken için 12 Dakikalık Oynanış Videosu Gran Turismo Sport Kasım Güncellemesi Toyota GR Yaris Aracını Ekledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız