Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bursaspor, Akademi Koçunu Duyurdu

 
     Bursaspor Esports, League of Legends 2019 VFŞL Kış Mevsimi, akademi takımı ve yardımcı koçunu duyurdu. Yeni sezonda Bursaspor'da çift görev alacak olan isim  Renato “raven” Dimas oldu.  
 

 
     Takımın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre Portekizli Renato, Bursaspor Esports akademi takımının koçu ve Şampiyonluk Ligi takımının yardımcı koçu görevinde yer alacak. Raven, daha önce Avusturya Ligi (A1 League), Porketiz (LPLOL), ve LVP’de görev almıştı. Ayrıca Bursaspor Esports’un akademi takımı için üst koridor ve nişancı alımları duyuruldu. Takımın menajeri Vez, Bursa’da oturan ve yüksek seviyede oynayan oyuncuların, OPGG profilleriyle beraber Twitter’dan kendisine mesaj atmalarını istedi. Bursaspor, Riot Games'in bu yıl ilk kez kurduğu Akademi Ligi’ne çok fazla önem veriyor ve kurabilecekleri en iyi kadroları kurmak için çabalıyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
BIG, Yeni Transferi XANTARES İçin Video Yayınladı! Red Dead Redemption 2 ‘Unshaken’ Şarkısı Spotify ve Apple Music'e Eklendi

Watton1

6.1.2019 20:29:35

0
Fazla modern kaçmış bursa gibi bir yere büyü yapıp muska yazsa yeter sakınzlı dede felan iyidir çok para veriyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız