Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie Yeni Oyununu Gelecek Nesile Hazırlıyor


    Activision'la anlaştığından beri projeyi sürdüren fakat hâla daha yeni oyunlarının duyurusunu yapmayan Bungie adına yeni bir teori sürüldü. PSM3 dergisindeki habere göre Bungie, yeni oyunu gelecek nesile hazırlıyor.
 
     Söylentiler kısmında yer alan Bungie haberinde belirtilenlere göre yeni oyun Halo: Reach'in oyun motorunun geliştirilmiş sürümüyle oluşturuluyor. Oyun hakkında dergide, "Yeni nesil konsolların avantajlarını da kullanarak üst düzey grafik sunuyor." cümleleri kullanılmış.

     Activision ile birlikte 2010 senesinde 10 yıllık anlaşma imzalayan Bungie'nin yeni oyunu, MMO türünde olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
bungie activision next gen
Türkiye'deki Starcraft Turnuvasına Sürpriz İsim Diablo III İçin Bir Çıkış Tarihi Daha Ön Görüldü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.3.2012 11:13:54

0
beyler bungie nin efsane oyunu ONİ nin ikinci oyununu yapsınlar kaç yıldır bekliyorum şu oyunun ikincisini

söny

4.3.2012 23:25:07

0
MMO''rpg'' ise için en uygun zaman değilmi su an world of warcraft'ın batışı (hala ilk günkü gibi oynuyorum) gw 2 nin cıkmaması tek sorun aion f2p olması onunda üstesinden gelemiyorsan hiç mmo cıkarma gw 2 gelicek wow patch gelicek güzel firmamız mmo yapıcak hadi bakalım 0 populasyon mmofps için bi şey diyemem tabi

Beful

4.3.2012 23:25:04

0
sattin bizi Bungie Halo Bungie siz kaldi Serinin sonu Hayrola

sfgsfgsfg

4.3.2012 22:59:48

0
Bungie Sen yapma be kardeşim actıvısıonla çalışırsan Para göz ve insanların duygularını hiçe sayan kişiler haline gelirsin.

On.E

4.3.2012 22:21:23

0
Remake'i HD olup da çözünürlük dışında birebir aynı olan Remakeler yerine HD olmayıp da her şeyi yenilenmiş remake oynamayı yeğlerim.Ayrıca Reach gayette yüksek çözünürlüklüdür HD olmasa da adı 1152x720 720 pixel var en az.

BSC Misafiri

4.3.2012 22:02:21

0
Yeryüzünde grafik beklenecek en son firma budur. Bütün halo oyunları sub hd + old-gen efektler, kaplamalar. Remake'i bile sub-hd olmayı başaran oyun

On.E

4.3.2012 21:27:59

0
Reach'in motoru demek fizikler de olacak demek, AI da bomba olur.Halo 4'e rakip çıkacaklarını sanmıyorum ama yaparlarsa çok fena olur valla.Ben yine Activision modern savaş yaptırır diye düşünüyorum Treyarch ile birlikte Halo tarzı mekaniklerle (geniş alan, araç kullanımı vs.).İsmi CoD olmaz herhalde malum Activison yalnızca dağıtma antlaşması yaptı IW gibi ellerinde değil Bungie.Bu nedenle de IW'ye benzetemezler herhalde Bungie'yi.Eğer Bungie dediğim gibi bir oyun çıkarırsa ve de Cod2a benzetmezse her türlü yeni nesildeki en iyi FPS'lerden biri olacaktır. Edit:MMO hakkında kesin bilgi yok diye biliyorum bence FPS'ye devam edilir.Bungie'ye RPG yaptıracak halleri yok MMOFPS diye çok kişili bir FPS çıkarmak yerine düz FPS daha mantıklı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız