Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bully Artık Xbox One Üzerinde Oynanabilir Durumda

 
   Grand Theft Auto serisinin geliştiricisi Rockstar'ın 2006 yılında çıkış yapan açık-dünya oyunu Bully, Xbox One'ın geriye uyumluluk sistemine eklendi ve böylece oyun artık Xbox One üzerinde oynanabilir durumda. Microsoft ile Rockstar sosyal medya hesapları üzerinden duyurusunu yaptı.
 
   Eğer Xbox 360 üzerinde Bully: Scholarship Edition'a sahipseniz oyun muhtemelen Xbox One kütüphanenizde belirmiştir. Eğer sahip değilseniz Xbox Store üzerinden satın alabilirsiniz. Kutulu sürüme sahip olanlar direkt olarak diski takip oynayabilir.
 
   Bully dışında Xbox One'in geriye uyumluluk listesine başka oyunlar da eklendi. İşte yeni eklenen oyunların tam listesi.
 
"Bully: Scholarship Edition, Catherine, Skydive, Planets Under Attack, CLANNAD (Sadece Japonya) ve Raskulls."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kinect Konsol Microsoft Next gen TV Xbox Xbox One
Norman Reedus'un Death Stranding'deki Karakterinin İsmi Doğrulandı NieR: Automata Standart PS4'te 1600×900 Çözünürlük, PS4 Pro'da ise 1920×1080 Çözünürlük Sunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

IamxMSFT

20.12.2016 20:26:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dark Poison Geriye uyumlukta bir türlü Mw2 ve BO2'yi eklemiyor Ms.Tahminim Activision özellikle istedi bunu.O oyunlar xboxoneda da oynansa kimse son dönem codlara bakmaz.
1-2 aya kalmaz o da eklenir

asosyal mühendis

18.12.2016 20:34:43

0
bully windows 10 şle oynanmıyor ya bu oyunlar yüzünden sırf windows 8 e dönesim var. microsoft bir şeyi de düzgün yapsa şaşırırım zaten. orayı yamala burayı yamala, şurası yamuk olmuş orayı da yamala, her gün yama mı olur lan microsoft? C diskimi sömürdün llan artık yeter.

Dark Poison

16.12.2016 11:45:05

+1
Geriye uyumlukta bir türlü Mw2 ve BO2'yi eklemiyor Ms.Tahminim Activision özellikle istedi bunu.O oyunlar xboxoneda da oynansa kimse son dönem codlara bakmaz.

HajHaj

16.12.2016 11:26:01

+3
Bundan birkaç haber öncesi geriye uyumluluk haberini eleştiren PS fanları vardı. PS3'te sahip olsanız dahi ekstra 50 lira vererek PS4'e aldığınız oyun Xbox'ın iki konsolunda da oynanabilir.

2K

16.12.2016 03:57:56

+1
Xbox'ım yok ama Bully ve Catherine'nin eklenmesi iyi olmuş. Geçenlerde Bully'i PC'de oynayayım dedim ufak tefek bir sürü sorun ile karşılaştım, Catherine'i PS3 de bitirmiştim ama tekrar tekrar bitirilmeyi hak eden bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız