Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bugün BSC Ekibi Olarak Media Markt'ta Xbox One Tanıtımındayız!

 
     Türkiye'de resmi olarak yarın oyuncularla buluşacak olan Xbox One'ın çıkış etkinliğinde konsolu yakından tanımak, bizlerle tanışmak ve de FIFA 14 turnuvasında ödüller için şansınızı denemek isterseniz sizi bugün 18:00'da Ümraniye Meydan AVM Media Markt'a bekliyoruz!
 
1.'ye Xbox One 500 GB konsol
2.'ye 12 aylık Xbox Live Gold üyeliği + One stereo headset
3.'ye 12 aylık Xbox Live Gold üyeliği
 

 Meydan AVM Media Markt Xbox One etkinlik programı:

· 18:00 – 22:00 // Xbox One FIFA 14 turnuva
 
Ayrıca gün içinde Twitter'dan #XboxOneBSC hashtagini kullananlar ve etkinliğe katılanlar arasındaki şanslı kişilere Bölüm Sonu Canavarı kupası hediye edeceğiz.
 
Etkinliğe katılamasanız dahi saat 18:00 itibariyle resmi Twitch sayfamızdan an be an her şeyi takip edebilirsiniz:
 
 
Ümraniye MediaMarkt'a otobüslerle ve aracınızla ulaşmak için aşağıdaki haritaya göz atabilir veya mağazanın web sayfasına bakabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
xbox one lansman çıkış etkinliği media markt bölüm sonu canavarı bsc turnuva fifa 14
Borderlans 2'ye Linux Desteği Geliyor Ryse: Son of Rome'un İntikam Videosu Yayınlandı + Çıkış Tarihi Belli Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.9.2014 15:17:20

0
Ula 26 yasindayim 2002 senesinden itibaren ps ps2 ps3 ps4 hepsinde oyun oynadim oynuyorum 2005 senesinden itibaren 2013 senesine kadar pc de oyun oynadim en son 2013 de tekrar konsola dondum birdaha da pc'ye gecermiyim bilmiyorum ama boyle sacma bir tartisma neden oluyor onu cozemedim. Sagindan solundan acip up edebildigin biseyi kucuk kutucukla karsilastiriyosun yauv konsollarda 1080p 60fps bile cok buyuk bisey verdigin para belli omru belli. Pc ile konsolun karsilastirilmasi icin her sene konsol cikmasi lazim hergun ram ekran karti cikiyo neyin pesindeyiz allah askina.

AvriL

6.9.2014 04:16:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu-

olum sen nerdesın steame girmiyorsun daha avcı kasamı alamadım :))
Pcyi kaldırdım yaza kadar girmeyeceğim steame Sen kutularını aç bi avcıyı ayarlarız o sorun değil

Guest-1308D36D8

6.9.2014 00:49:16

+1
İki konsol da çöp gayet. Sene 2014 olmuş hala FULL HD olacak mı diye tartışıyorlar.

Guest-1308D36D8

6.9.2014 00:40:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih 10bin mi? (106288) 100bin olmasın?
Aa harbiden hocam, gece vakti dikkat edememişim demekki. 100 bin mesaj nedir yuh

sariduru

5.9.2014 19:52:09

0
Arkadaşlar merhaba Elimde aşağıdaki xbox one oyunları sıfır jelatinli olarak mevcut. Şu anda Türkiye'de bu oyunları daha düşük bir fiyata kimse satmıyor, ki bende zararına satış yapmaktayım bu fiyatlara indiğim için. Kredi kartına taksitle almak isterseniz sanalpazar linkleri ilanımda mevcuttur. Titanfall - 69 TL Need for Speed Rivals - 78 TL Call of Duty: Ghosts - 86 TL Ryse: Son of Rome - 104 TL Tomb Raider: Definitive Edition - 104 TL Ayrıntılı bilgi için ilanıma göz atabilirsiniz, saygılar. http://forum.donanimhaber.com/m_84562280/f_//tm.htm#84562280

CODE -RED-

5.9.2014 17:58:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

bir fifa 14 le emin oldun yani xbox one ın ps4 ü yakalayacağına :) merak etme aynı oyun aynı şekilde ps4 te de aynı görüntüyü veriyor. Sen diğer oyunlara bak. http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates
Yok hocam fifadan bu düşünceye kapılmadım.yani kontroller gercekten cok guzel ve ileride xbox one cok guzel ex lerin geleceğinden eminim.Ki bana göre bunun en büyük kanıtı Ryse oldu. Tamam dövüş mekanikleri filn kendini çok tekrar ediyordu ama bence bu oyuna çok büyük bi haksızlık yapıldı.ben xbox one alırsamda almamın ilk sebebi Ryse olcak çünkü bana gerçekten yeni nesili yansıtıyor.(Şuan grafik olarak).Ama crytek hatasindan ders alirsa (ve Xone icin cikan oyunlar Pc ye cikmassa)Ryse 2 nin En favori oyunum olan god of war'a bile rakip olabileceğini düşünüyorum.Hem bence bi düşunun. Xbox360 ilk çıktıği zaman Ps3 e gore bariz bir üstünlüğu vardi,yapımcilardan daha destek aldi,bazi oyunlarda daha iyi performans gösterdi filn.Sonra noldu Sony yaptıģı Ex oyunlarla ve yapımcıların Cell mimarisini çözmeye başladılar ve bana göre Sony Gectiğimiz nesli 1-0 geriden başlamasina rağmen Galip geldi.Şimdi benim düşuncem ayni Xbox one ve Playstation 4 deki rekabet içinde aynı.Ps4 bu sefer 1-0 önden geldi ama bakarsınız yarın bir gün Xbox one da bir bomba patlatır Neyse hep beraber bekleyip neticeyi zaten görcez :D (Yazım hataları için kusura bakmayın mobilden yaziyorum)

alibak_88_002

5.9.2014 17:01:19

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri d3vstator ve yandaşlarının bir an evvel siteden uzaklaştırılmaları gerekiyor. Attıkları her yorum hakaret ve provokasyon içeriyor artık kabul edilir gibi değil.
kaybol faşist beyinli.

BSC Misafiri

5.9.2014 16:29:27

-5
d3vstator ve yandaşlarının bir an evvel siteden uzaklaştırılmaları gerekiyor. Attıkları her yorum hakaret ve provokasyon içeriyor artık kabul edilir gibi değil.

snakefatih

5.9.2014 16:05:53

0
10bin mi? (106288) 100bin olmasın?

İdrak İstimlak

5.9.2014 15:34:40

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus Akıl yaşta değil baştadır. Söyleyecek bişey bulamayınca liseli vs. ayıp oluyor.
Canim benim, anliyorum xbox i, oyunlarini falan seviyorsun, buna kimsenin bir sey dedigi falan yok ama artik su anlamsiz bakis acindan, PS kullanicilarina yaptigin gereksiz elestirilerden vazgecsen biz de sana olgun insanlar gibi davransak.

Sir Maximus is BACK

5.9.2014 15:28:01

-8
Akıl yaşta değil baştadır. Söyleyecek bişey bulamayınca liseli vs. ayıp oluyor.

Little big Metal

5.9.2014 15:20:58

-2
quote:

Orijinalden alıntı: viktor1574

Herşeyi iyi güzel hesaplamışsında kendine göre hesap yapmışsın.Herşey bf4 ya da call of duty den ibaret değil.Çoğu kişi exc oyunları için alıyor konsolları.Mesela ben bir haftadır kendimle savaş veriyorum.Sırf forza motosport ve horizon 2 için xbox one almayı düşünüyorum.
Ona lafım yok ama, bi uncharted, bi gow için, çok param yoksa konsol almam ben, 10 saat gameplayi olan oyunlar zaten bir şekilde oynarım konsolu almadan.

Şagop

5.9.2014 15:15:54

0
xbox ps 4 kıyaslaması bence çok gereksiz.. oyun oynarken aradaki farkları görmek mümkün değil.. öyle bilmem kaç tane videoyla sanki farklılıklar varmış gibi görünse de amacı oyun oynamak olan insan çok farketmez.. bana kalsa ikisi de olur yani.. ama xbox 360 dan alıştığım game controller yüzünden ps alamam heralde. sol analog bence tam olması gereken yerde. ps fanları bence bir de o kolla oynamayı denemeliler .

İdrak İstimlak

5.9.2014 15:11:38

+3
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Çok doğru ve isabetli bir şey yazmışsın . Bunlar hep çekememezlikten oluyor işte ama ben PS4 sahiplerinin de XO ya çıkacak oyunları kıskandıklarını biliyorum . Zaten oyuncu adam ben gideyim XO alayım PS4 almam demez , gider alır oynar veyahut yukarıda örneğini verdiğim gibi kiralar oyununu oynar . Ama bazıları var ki forumda XO ise onu ölümüne savunuyor PS4 ise onu ölüme savunuyor ki bu forumda SONY taraftarı bir hayli fazla . Bu tür konularda da gelip birbirleriyle kavga etmeleri benim çok hoşuma gidiyor anlamsız fakat çok keyifli o yüzden gülerek takip ediyorum . Yani düşünsene adam Quantum Break oynamak istiyor fakat forumda öyle bir iz bırakmış ki yalnışıkla QB çok güzel oyunmuş bile diyemiyor . Ya da tam tersi SONY oyunu içinde geçerli . Ne var yani oyun güzelmiş ya da oynadım ama beğenmedim demek çok mu zor da bu insanlar firmaları böyle sırtılıyor birisi açıklık getirsin buna
Her ne kadar xbox fani arkadaslar aksini iddia etse de ben Halo, GeoW hastasiyimdir bir defa, bunu defalarca da soylemis, yazmisimdir. Ama is dogrulari konusmaya geldiginde de konusmak lazim. Misal yukarida yeni liseyi bitirmis kardesim, bana dinime kufreden musluman olsa bari diyor. Yahu defalarca xbox exc. olup begenimizi kazanmis oyunlari acik yureklilikle söyledik, acaba kendileri bir defa olsun icleri gittigi halde tek bir ps oyununa hayranlikliklarini ifade edebilmisler mi? Gecen nesil kafa kafaya gitti mucadele, kendi tarziniza gore bir platformu daha fazla sevmis olabilirsiniz ama E3 2013 gibi xbox adina facia sayilabilecek bir sunumu bir oyuncu olarak nasil hazmedebilirsiniz? Oyuncu birisi boyle gizli maksatlari olan bir firmayi nasil olumune savunabilir? Zaten satis rakamlari ortada, Amerika da bile mesela gecen hafta 3 misli fazla satmis ps4, Amerikali kullanici terk etmis bir nevi bu konsolu ama bizim "icimizdeki Irlandalilar" olumune savunuyor bu konsolu. Goren hisseleri falan var zannedecek. Bu gercekleri yazinca hemen atin bunu buradan muhabbeti. Tabii adam fikri anlamda karsina bir sey koyamiyor ya, caresizce senin o ortamdan atilmani bekliyor. Cunku icinde senin hakli oldugunu biliyor ve bununla yuzlesmek onu korkutuyor. Yani normaldir diyorum bu tip yaklasimlar...

Sir Maximus is BACK

5.9.2014 14:33:32

-9
Dinime kufreden Müslüman olsa!

Hoid

5.9.2014 14:24:45

0
Çok doğru ve isabetli bir şey yazmışsın . Bunlar hep çekememezlikten oluyor işte ama ben PS4 sahiplerinin de XO ya çıkacak oyunları kıskandıklarını biliyorum . Zaten oyuncu adam ben gideyim XO alayım PS4 almam demez , gider alır oynar veyahut yukarıda örneğini verdiğim gibi kiralar oyununu oynar . Ama bazıları var ki forumda XO ise onu ölümüne savunuyor PS4 ise onu ölüme savunuyor ki bu forumda SONY taraftarı bir hayli fazla . Bu tür konularda da gelip birbirleriyle kavga etmeleri benim çok hoşuma gidiyor anlamsız fakat çok keyifli o yüzden gülerek takip ediyorum . Yani düşünsene adam Quantum Break oynamak istiyor fakat forumda öyle bir iz bırakmış ki yalnışıkla QB çok güzel oyunmuş bile diyemiyor . Ya da tam tersi SONY oyunu içinde geçerli . Ne var yani oyun güzelmiş ya da oynadım ama beğenmedim demek çok mu zor da bu insanlar firmaları böyle sırtılıyor birisi açıklık getirsin buna

AvriL

5.9.2014 13:47:29

-2
Beyler bakıyorum herkes etkinlikten şikayetçi inş bir dahakini ben düzenlerim herkes mutlu mesut ayrılır

OnrGrTR

5.9.2014 13:46:49

-2
quote:

Orijinalden alıntı: n0.pRobLem
alıntı:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR

Arkadaşlar öncelikle gelmeyenler hiç üzülmesin bende dün kendi kişisel sebeplerimden dolayı etkinliğe saat 5 te gittim 5 te oradaydım ve Gökhan abiye dedim ki abi kayıt nasıl olacak sonra bana kayıt bitti yedek kayıtı alıyorlar şuradan gittim yedek kayıtta bitmiş çoluk çocuk fifa oynamasını bilmeyen herkes gidip kayıdını yaptırmıştı biz tabi gittik ve dönmek zorunda kaldık talha abi sitede herhangi bir kayıt şartı yok gelin istediğiniz gibi kayıt yaptırın demişti oysaki hiç öyle değil kayıtları sabah 10 ile akşam 5 arası yapıyorlarmış ve 18 yaşın altındakileri velisi olmadan almıyorlarmış bunlardan hiç haberdar olamadık oysaki herkes sordu sitede o an çok sinirlendim çokta üzüldüm bidaha siteye girmeyeceğim dedim kendime doğal olarak umarım Talha abi bir daha yapılan etkinlik tarzı şeyler de bu kadar insanı daha çok bilgilendirirsiniz de bu kadar insan mağdur olmaz...

Selamlar,

Haklısınız ancak bize de katılım sınırı ile ilgili olarak net bilgi vermediler, bahsettiğiniz yaş sınırından da son dakikada bahsettiler. O yüzden bazı arkadaşlar için sıkıntı oldu ki bu bizi de rahatsız etti. En fazla turnuvaya katılımı 32 kişiden 64 kişiye çıkartarak durumu kotarmaya çalıştılar. Keşke bu durumu bize direkt orada söyleseydin. Yardımcı olmaya çalışırdık. Ama etkinlik bizden ziyade Microsoft'un kontrolündeydi.

Talha Aynacı
Evet çoğu kişi mağdur oldu ben kesinlikle sizi suçlamıyorum demek ki size de kesin net bilgi verilmemiş saatlerini fifa oynayarak geçiren birisi olarak turnuvaya katılamamak üzdü sadece ancak kısmet değilmiş saygılar..

İdrak İstimlak

5.9.2014 13:43:49

+5
@Sir Maximus Nereden çıkartıyorsun milletin konsolundan mutlu olmadığını da, bu kişileri forumda istenmeyen ilan ediyorsunuz? Yahu biraz büyüyün artık, sizinle aynı görüşte olmayan insanları hazmetmeyi öğrenin. Burası siz ve sizin gibilerin kafasına göre at koşturduğu bir ortam değil, herkes bilgisi, görgüsü çerçevesinde istediğini adap kuralları içinde yazabilir, bunu sizin gibi insanların engellemeye ne hakkı var, ne de bu tarz söylemler içine girmeye hakkınız var. Nedir yani, sizin sevdiğinizi sevecek, sevmediğinizi sevmeyecek miyiz, tek doğru sizin doğrularınız mı? Daha konsolu almamışsın, burada millete açık ve NET atar yapıyorsun, önce bir forum nedir öğrenin gelin. Yahu 2000 yıl önce antik Yunan'da bile forumlar vardı ama böylesi diktatörce fikirler o zaman bile yoktu.

piskopathamsi

5.9.2014 13:36:27

+1
Bende bir konuda eleştirimi dile getirmek isterim. Talha bey sağolsun tanıtım alanında herkesle çok ilgilendi ve güler yüzünü kimseden esirgemedi ona çok teşekkürlerimi sunuyorum. Şu bardak olayını iyi organize edemediklerini düşünüyorum çünkü ne zaman bardak verilecek diye sorduğumuzda turnuvanın sonunda yok birazdan derken ayakta durmaktan yorulup dinlenelim diye köşeye çekildiğimizde herkes bardağını almış ki alanların sayısı 10u geçmez ona rağmen gidip sorduk 1-2 tane kaldı turnuva sonunda verilecek diye yanıtlar aldık. Sağlık olsun ne diyelim bardak almak değilde mesele bunun böyle organize edilmesi çok canımı sıktı ki bütün oradaki BSC üyelerininde isteği birer bardakla dönmekti.

The_Rahip

5.9.2014 13:26:44

0
İşte olmasam gelecektim birde Game Cube ile Re 4 getirecektim eski günleri anarız diye

n0.pRobLem

5.9.2014 12:50:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR Arkadaşlar öncelikle gelmeyenler hiç üzülmesin bende dün kendi kişisel sebeplerimden dolayı etkinliğe saat 5 te gittim 5 te oradaydım ve Gökhan abiye dedim ki abi kayıt nasıl olacak sonra bana kayıt bitti yedek kayıtı alıyorlar şuradan gittim yedek kayıtta bitmiş çoluk çocuk fifa oynamasını bilmeyen herkes gidip kayıdını yaptırmıştı biz tabi gittik ve dönmek zorunda kaldık talha abi sitede herhangi bir kayıt şartı yok gelin istediğiniz gibi kayıt yaptırın demişti oysaki hiç öyle değil kayıtları sabah 10 ile akşam 5 arası yapıyorlarmış ve 18 yaşın altındakileri velisi olmadan almıyorlarmış bunlardan hiç haberdar olamadık oysaki herkes sordu sitede o an çok sinirlendim çokta üzüldüm bidaha siteye girmeyeceğim dedim kendime doğal olarak umarım Talha abi bir daha yapılan etkinlik tarzı şeyler de bu kadar insanı daha çok bilgilendirirsiniz de bu kadar insan mağdur olmaz...
Selamlar, Haklısınız ancak bize de katılım sınırı ile ilgili olarak net bilgi vermediler, bahsettiğiniz yaş sınırından da son dakikada bahsettiler. O yüzden bazı arkadaşlar için sıkıntı oldu ki bu bizi de rahatsız etti. En fazla turnuvaya katılımı 32 kişiden 64 kişiye çıkartarak durumu kotarmaya çalıştılar. Keşke bu durumu bize direkt orada söyleseydin. Yardımcı olmaya çalışırdık. Ama etkinlik bizden ziyade Microsoft'un kontrolündeydi. Talha Aynacı

Sir Maximus is BACK

5.9.2014 12:00:51

-10
Xbox one o kadar güzel bi konsol ki butun ps fanlarının canı öyle yanıyor ki kendi konsollarından o kadar mutsuzlar ki.... Konudan o anlaşılıyor. Yonetimin o belirli kişileri forumdan uzaklaştırması lazım.Açık ve NET.

OnrGrTR

5.9.2014 11:55:29

0
Arkadaşlar öncelikle gelmeyenler hiç üzülmesin bende dün kendi kişisel sebeplerimden dolayı etkinliğe saat 5 te gittim 5 te oradaydım ve Gökhan abiye dedim ki abi kayıt nasıl olacak sonra bana kayıt bitti yedek kayıtı alıyorlar şuradan gittim yedek kayıtta bitmiş çoluk çocuk fifa oynamasını bilmeyen herkes gidip kayıdını yaptırmıştı biz tabi gittik ve dönmek zorunda kaldık talha abi sitede herhangi bir kayıt şartı yok gelin istediğiniz gibi kayıt yaptırın demişti oysaki hiç öyle değil kayıtları sabah 10 ile akşam 5 arası yapıyorlarmış ve 18 yaşın altındakileri velisi olmadan almıyorlarmış bunlardan hiç haberdar olamadık oysaki herkes sordu sitede o an çok sinirlendim çokta üzüldüm bidaha siteye girmeyeceğim dedim kendime doğal olarak umarım Talha abi bir daha yapılan etkinlik tarzı şeyler de bu kadar insanı daha çok bilgilendirirsiniz de bu kadar insan mağdur olmaz...

Hoid

5.9.2014 11:13:56

-3
Şuan PC nin yanına hangisini alsam diye düşünüyorumda oyun yok ki be kardeşim eski nesile çıkan tüm oyunlar PS4 ede geliyor onları da zaten oynamayan kalmadı . XO desen iki gün sonra PC ye geliyor oyunları . En iyisi 100-200 vereceksin gideceksin PS kafeye kiralıyacaksın PS4 ünü hangi oyun geliyorsa onu bitireceksin PS4 de bitti gitti . Zaten 3-4 yılda bir exc oyun geliyor . XO kanadındaysa oyunlar zaten PC ye geliyor Microsoft PC de benim XO da benim dediği için sıkıntı yok . Galiba PC oyuncuları yine karlı çıktı hay ALLAH ... Ha bakarsın 700-750 Tl olur konsollar indirim çıkar gider alırsın kafan rahat eder .

viktor1574

5.9.2014 07:52:25

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal 3 bin liraya pc toplasanız, 5 sene o pc'de götürür, üstüne adam gibi fps moba falan oynarsınız, konsolu aldın dert, her yıl xbox live gold alman ayrı dert, oyun fiyatları ayrı dert, toplayınca pc + steam masrafını katlıyor zaten, şu aleti alıp 720p elde gamepad battlefield oynamayın size yazık. Örneğin 3 sene önce alınan gtx580 ile bf4 ultra 1080p oynanabilinirken, xbox one 720p medium falan çalıştırıyor mesela.
Herşeyi iyi güzel hesaplamışsında kendine göre hesap yapmışsın.Herşey bf4 ya da call of duty den ibaret değil.Çoğu kişi exc oyunları için alıyor konsolları.Mesela ben bir haftadır kendimle savaş veriyorum.Sırf forza motosport ve horizon 2 için xbox one almayı düşünüyorum.

İdrak İstimlak

5.9.2014 07:41:55

0
Aslında PC'nin daha hesaplı olduğu konusunda haklısınız ama oyuncu adam işte duramıyor, her platformda oyun oynamak istiyor. Bende iyi sayılabilecek bir PC mevcut, son dönem oyunların hepsini ultra ayarlarda açabiliyorum ama vaktimin çoğu konsollarda geçiyor. İşe maliyet/fayda açısından bakmak yerine eğlence açısından bakmak daha mantıklı. Tabii bana da sorarsanız konsolları sadece exc. oyunları için kullanmak lazım. Şartları el veren arkadaşlara bu nesilde PS4/PC kombinasyonunu, hatta durumları daha iyiyse PS4/PC/WiiU kombinasyonunu şiddetle tavsiye ederim. Bu şekilde maksimum sayıda exc. oyun oynayabilirler... XBox ise aylardır fanları tarafından iddia edildiği üzere 13 ülkede satılıyor ve bundan dolayı PS4 kadar satamıyordu. Bakalım bu Eylül çıkışı ile güçlü rakibi karşısından söylendiği gibi büyük satış rakamlarına imza atabilecek mi?

Little big Metal

5.9.2014 06:55:25

-7
3 bin liraya pc toplasanız, 5 sene o pc'de götürür, üstüne adam gibi fps moba falan oynarsınız, konsolu aldın dert, her yıl xbox live gold alman ayrı dert, oyun fiyatları ayrı dert, toplayınca pc + steam masrafını katlıyor zaten, şu aleti alıp 720p elde gamepad battlefield oynamayın size yazık. Örneğin 3 sene önce alınan gtx580 ile bf4 ultra 1080p oynanabilinirken, xbox one 720p medium falan çalıştırıyor mesela.

İdrak İstimlak

5.9.2014 06:47:43

+6
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Buralar resmen coluk cocuk dolmus...Guzelim siteyi perisan ettiniz.Erdinc gittikden sonra buralar tarla oldu.Su yorumlarin nasil yayinlandigini gordukce bi daha siteye ayak basasim hic ama hic gelmiyor.Yaziklar olsun baska bisey demiyorum.Kasatka,GT_55,d3vstator,atam1881,Korntunes gibi sahislar derhal bu siteden uzaklastirilmalidir aksi halde sitenin kalite yerlerde.
Sitede asıl kaliteyi düşüren BSC Misafiri üyeliği altında yapılan anonim yorumlardır. Herkes sizin sevdiğiniz konsolu sevmek zorunda değil, isteyen istediği konsolu alır, terbiye, adab-ı muaşeret içinde istediği yorumu da yapar. Ama sizin istediğiniz diktatör ülkelerdeki gibi tek görüşten insanların, tek fikri konuşabileceği bir ortam. Sene olmuş 2014, hala bu tip fikirleri savunabilen insanlar çıkabiliyor ortaya. Kendi üyeliğiniz ile yorum yapsanız insanlar sizi belki daha fazla ciddiye alır ama şu durumda ciddiye alınacak bir taraf göremiyorum...

Guest-1308D36D8

5.9.2014 02:51:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Kusura bakmayın ama lanet olsun İstanbul herşeyde sen varsın öff yakında istanbula taşıncam arkadaş bune ya :S
Hocam o ne biçim bir misafir üyeliktir? Gitmez oldun forumdan. 10 bin mesaj

canthomas

5.9.2014 02:09:56

+1
Etkinlikteydim, sırf BSC ekibiyle tanışmaya gittim. Bir kupa bile alamadım :( Neyse tüm ekiple selfie çektim, Talha abi videolardakinden daha da kalıplıymış bunu gördüm, o yüzden yemişim Xbox'ı da PS4'ü de PCyi de. Şurda saçma sapan tartışmalar yapmayın artık

BSC Misafiri

5.9.2014 01:50:40

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ankara ankamalldaydım xbox one etkinliği diye 720 p de tüm gün fifa oynadılar rezaletti ve aral da vardı 200 tl oyunlar ps4 akar her yönden bir yönden bile ilerde değil xbox
1) FIFA 720p? Niye adamlarin elinde FullHD TV yokmuydu? Cunku oyun 1080p/60fps 2)Sende Araldan almayi ver.Turkiye dijital magazasinda daha ucuz istersen US veya HK magazalarindan 30€ ya oyun alabiliyorsun.Kotulemek icin sacma sapan sebepler.Surda bu konsola laf atanlarin %99'u konsolu yakindan bile gormeyen sahislar.Iki konsolada sahibim Xbox One kullandigim tartismasiz en iyi ve en guclu konsol.Ne The Order 1886 ne de baska bisey henuz Ryse'in yanina yaklasamaz.Hadi eyvallah.

oyuncu11790

5.9.2014 01:05:49

+7
Para verip aldığınız ürünlerin bu kadar fanatiği olmayın ya :) Altı üstü oyuncak, bırakın bu oyuncakları tasarlayan ekip aralarındaki yarışı yapsın... Adamın xbox'ı yada sony cihazı var diye hakaret edecek tarzda konuşmaya hakkı var sanıyor. Bırakın firmaların kurucuları gibi savunup birbirinizi yemeyi... Birisi iyidir diğeri kötüdür bu alan kişiyi bağlar, sende iyi bir aletin olması diğerine laf sokma hakkını vermez...Bsc sürekli takip ederim yıllardır bu saçma muhabbetler sürer.

Persona_Non_Grata

5.9.2014 01:02:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Behzat.Ç Hayatımda gördüğüm en rezil etkinlikdi.Haberde yaş sınırı olmadığı ve kayıt saati yada kayıt sınırı olduğuna dair hiç bir bilgi verİlmiyor.Gittiğimizde ise 18 yaşından küçüklerin velisi olmadan alınmadığı ve 64 kişi sınırları olduğunu söylüyor.Allahtan çok ısrar ettim sağolsun bazı görevlile sayesinde ilk 64 olan kişinin yedek listesine girdim.Sonra isimler okundu filn.Baktım adım okunmadı gittim sordum adımın okunmadığını ve yedeklerden kişi alımı başladığını sordum görevli adın okunmadıysa seçilmedin dedi.Sonra bir bayan görevliye daha sordum (sağolsun sayesinde hem turnuvaya girdim hemde yedek listeye kendisine burdan gösterdiği ilgi için gerçekten çok teşekkür ederim) adımın tekrar bakılmasını istedim ve o da ne ? listedeyim.. Size sorarım dostlat böyle bir rezillik olurmu ya ? neyse öyle böyle turnuvaya girdim 3. Tura kadar çıktım (Final yanlış hatırlamıyosam 4 de) 3 de elendim.:D tshirt de hediye etttiler . Kendilerine teşekkür ediyorum ama lütfen bir dahakine böyle bir rezillik yaşanmamsı için özen göstersinler :D (Ama Xbox one fena olmuş ya :)) Yıllardan beri Playstation faanboyuyum ve Yeni nesile Ps4 le geçiş yapcaktım ama bu sefer Xboxa şans vercem :D Xbox alınmaz diyen hiçbir arkadaşa aldanmayın kesinlikle alınır ki İleride Ps4 başarısını rahatlıkla yakalayacğına adım gibi eminim. İyi akşamlar herkeze
bir fifa 14 le emin oldun yani xbox one ın ps4 ü yakalayacağına :) merak etme aynı oyun aynı şekilde ps4 te de aynı görüntüyü veriyor. Sen diğer oyunlara bak. http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates

mementopolis

5.9.2014 00:50:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Buralar resmen coluk cocuk dolmus...Guzelim siteyi perisan ettiniz.Erdinc gittikden sonra buralar tarla oldu.Su yorumlarin nasil yayinlandigini gordukce bi daha siteye ayak basasim hic ama hic gelmiyor.Yaziklar olsun baska bisey demiyorum.Kasatka,GT_55,d3vstator,atam1881,Korntunes gibi sahislar derhal bu siteden uzaklastirilmalidir aksi halde sitenin kalite yerlerde.


adam resmen diktatörlüğünü ilan etmiş. sadece onun gibi düşünenler olcakmış, onun gibi düşünmeyenler uzaklaştırılcakmış profilim sürekli açık, hoşuna gitmeyen birşey varsa istediğin zaman şikayet edebilirsin.
BSC MISAFIR olunca böyle oluyor :D

Jack Rabbit Slims

5.9.2014 00:44:15

-4
quote:

Orijinalden alıntı: ErTuFx playstationtr fena kapak yapmis :) https://twitter.com/playstationtr/status/507618565969559552
Uuu ne kapak ama. Sony Türkiye konuşmasın bence artık başlarındaki hırsızla herkesi nefret ettirdiler kendilerinden.

Araxes

5.9.2014 00:12:56

+1
Rezalet bir organizasyondu.En basitinden oyuncularla izleyiciler arasına bir şerit bile çekememişler her şey karman çormandı.Kısaca ilk turda elendim

ErTuFx

4.9.2014 23:42:35

+2
playstationtr fena kapak yapmis :) https://twitter.com/playstationtr/status/507618565969559552

rambocuk

4.9.2014 23:20:18

0
Ps4 üm var ama türkçe oyun çıkarsa yarın xo yuda alırım

CODE -RED-

4.9.2014 23:16:20

-3
Hayatımda gördüğüm en rezil etkinlikdi.Haberde yaş sınırı olmadığı ve kayıt saati yada kayıt sınırı olduğuna dair hiç bir bilgi verİlmiyor.Gittiğimizde ise 18 yaşından küçüklerin velisi olmadan alınmadığı ve 64 kişi sınırları olduğunu söylüyor.Allahtan çok ısrar ettim sağolsun bazı görevlile sayesinde ilk 64 olan kişinin yedek listesine girdim.Sonra isimler okundu filn.Baktım adım okunmadı gittim sordum adımın okunmadığını ve yedeklerden kişi alımı başladığını sordum görevli adın okunmadıysa seçilmedin dedi.Sonra bir bayan görevliye daha sordum (sağolsun sayesinde hem turnuvaya girdim hemde yedek listeye kendisine burdan gösterdiği ilgi için gerçekten çok teşekkür ederim) adımın tekrar bakılmasını istedim ve o da ne ? listedeyim.. Size sorarım dostlat böyle bir rezillik olurmu ya ? neyse öyle böyle turnuvaya girdim 3. Tura kadar çıktım (Final yanlış hatırlamıyosam 4 de) 3 de elendim.:D tshirt de hediye etttiler . Kendilerine teşekkür ediyorum ama lütfen bir dahakine böyle bir rezillik yaşanmamsı için özen göstersinler :D (Ama Xbox one fena olmuş ya :)) Yıllardan beri Playstation faanboyuyum ve Yeni nesile Ps4 le geçiş yapcaktım ama bu sefer Xboxa şans vercem :D Xbox alınmaz diyen hiçbir arkadaşa aldanmayın kesinlikle alınır ki İleride Ps4 başarısını rahatlıkla yakalayacğına adım gibi eminim. İyi akşamlar herkeze

Frobe

4.9.2014 22:50:04

0
Turnuva gereksiz uzadı. Üç maç kazandıktan sonra yenildim, arkadaşı tebrik ederim, umarım kazanır :) 32 kişilik turnuvayı 64 kişiye çıkardılar. Pert olduk bekle bekle. Çalışanlar mahfoldu zaten.. Ne gerek var iki katına çıkarıyorsun ki katılımı ?

kucuk

4.9.2014 22:47:52

0
....

The_Rahip

4.9.2014 22:16:22

+1
Xbox One lansması konusunda bazı yılmaz Sony fanlarının daha çok yorumu var ne de zorunuza gitmiş ki cihazı almış yada alacak olanlardan daha çok bu başlıkta insanların keyfini kaçıracak yönde yorumlar yapıyorsunuz. İnsanları rahat bırakında şu başlık altında rahatça paylaşımlarını yapsınlar.

BSC Misafiri

4.9.2014 21:25:38

-2
Kusura bakmayın ama lanet olsun İstanbul herşeyde sen varsın öff yakında istanbula taşıncam arkadaş bune ya :S

bkaakco

4.9.2014 20:56:05

+4
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Kediyeyolgösterenadam

4.9.2014 20:53:18

0
Dönüşüm sıkıntı olmasa gelecektim. Forumda da duyurulmuş. Görmedim, içimde ukde kaldı.

ajdarvevo

4.9.2014 20:51:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: mertolmak1 Yavaş Yavaş PS^4 satışları düşer.
Kazanan xboxı satıp ps4 alır

kaplan3461

4.9.2014 19:56:42

0
Şu an geldim eve şimdi çıktım işten birazda uzak bana sırf bbsc ekibiyle tanışmak için gelirdim

Cenkay KESER

4.9.2014 19:13:05

+1
Spam yapmayın be

HaLoPlgr

4.9.2014 19:04:07

0
Etkinlikle ilgili lütfen Bol bol resim atın şuraya gelemiyoruz bari hissedelim ;)

chopinnyc

4.9.2014 18:52:27

+3
Ps4ün tasarımı ve gücüyle xbox one arayüzü biraraya gelse çok güzel bir cihaz çıkar ortaya , skype'ı kullanabilmek gerçekten güzel olurdu ps4'te.Xbox one alıcaklara hayırlı olsun, fanlığa luzüm yok.

Tasmalı Kedi

4.9.2014 18:37:56

0
tamam

Guest-ED8AAA11C

4.9.2014 18:32:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3 Pes turnuvası falan olsa gelirdim :D
olum sen nerdesın steame girmiyorsun daha avcı kasamı alamadım :))

blizzard3

4.9.2014 18:30:18

0
ulqn koca bsc de quantum break oyununu tanıtmadınız yav koca games coma gittiniz

blizzard3

4.9.2014 18:28:26

0
oyunları tanıtıcaklarmı acaba

HIGHER

4.9.2014 18:07:58

0
yayın yok şu an

lostlast

4.9.2014 17:42:33

0
2.ye başka bir hediye verselerdi daha iyi olurdu

CoreGame

4.9.2014 17:36:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR An itibariyle bsc a bir daha girmeyeceğim hepinize bol oyunlar...
Ne oldu ??

OnrGrTR

4.9.2014 17:35:14

0
An itibariyle bsc a bir daha girmeyeceğim hepinize bol oyunlar...

alperen141

4.9.2014 17:02:17

0
XBOX Live Card satın alacak yer bulamıyorum. Bu tip mağazalarda kampanyalar olsa keşke. Ayrıca çok gelmek istiyorum, yakınım da ancak herkesi XBOX One alırken görüp de alamamak biraz kıskançlık hissi uyandırıyor bende. Evden takip edeceğim.

mementopolis

4.9.2014 16:15:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: puppet53

100 lira yapıyor gittigiyor'dan satılabilir sorun yok bunları. Kafası çalışan adam paraya çevirebilir dert etme...
O değilde gerçekten turnuvaya bir xbox oyunu ile yapsalardi forza falan ... Belki multiplayer daki kişiler daha çok turnuva ile ilgilenecekler ...(çilingir turnuvası bilen bilir )

por favor

4.9.2014 16:08:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: n0.pRobLem

Haberi düzenledik. Katılanlar arasından da şanslı kişilere bardaklarımızdan vereceğiz :)
harbiden inanılmaz şanslı olacaklar.

Guest-2D6B32B7D

4.9.2014 16:06:28

0
2.ye gamepad vermeymişsiniz bari

MetalWave

4.9.2014 16:05:20

-3
konu xbox yazanlar ps4 fanı.

Chaussure

4.9.2014 15:57:41

0
Bro story cool ne la

michael01

4.9.2014 15:52:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr PİNTİPANDA ordamı
kendi sitesinden bak onlar başka yerde olması lazım

coyote3880

4.9.2014 15:45:07

-1
Yavaştan mekana geçelim artık :)

TheDC

4.9.2014 15:41:46

+2
Hep İstanbul

21y

4.9.2014 15:19:02

0
etkinliğin saati uymuyor uysaydı gelirdim önce metrogarden'a mustafa sandal'ın yanına ordanda mediamarkt'a ama o saatler arası çalışıyorum

KoRnTuNeS

4.9.2014 15:17:57

+4

skulz

4.9.2014 15:14:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis 2 . ile 3. 'de xbox yoksa ne yapacak ? 12.ayık gold'u satsinlar xbox alanlara orda napak
100 lira yapıyor gittigiyor'dan satılabilir sorun yok bunları. Kafası çalışan adam paraya çevirebilir dert etme...

AvriL

4.9.2014 15:12:18

-3
Pes turnuvası falan olsa gelirdim :D

Traktorrrrr

4.9.2014 15:09:47

0
PİNTİPANDA ordamı

Sipaly

4.9.2014 15:08:48

-1
of bi de eskişehirde yapsalar şu turnuvaları da xbox one kazansam

mementopolis

4.9.2014 14:33:45

0
2 . ile 3. 'de xbox yoksa ne yapacak ? 12.ayık gold'u satsinlar xbox alanlara orda napak

PORTOSS.

4.9.2014 14:28:17

0
bakalım iyi etkinlik olur

AUZEF

4.9.2014 14:23:47

0
ya ne yaptın sen şapşik.s.s

michael01

4.9.2014 14:19:05

+7
xbox 360 ın performansını görünce gelecek nesilde xbox 720 alırım diyordum. Ps4 ve xbox 1 çıkınca performans farkını görünce ps4 aldım

rambocuk

4.9.2014 14:15:54

-1
Türkçe oyun yapmadıkça boş muhabbet bunlar

b0Ni

4.9.2014 14:15:25

-10
yeni kral geliyor

magrofon

4.9.2014 14:13:02

0
Şimdi ben suan umraniyedeyim gelebilirim fakat turnuvaya beni alırmisiniz acaba isteyen girebiliyorum turnuvaya neye göre seçeceksiniz?

Zengin Değil Varlıklı

4.9.2014 14:11:14

0
X1 fazla satılmaz

KaleyDeskop

4.9.2014 14:09:32

-1
ps4!

n0.pRobLem

4.9.2014 14:05:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx geliyorum oradayım ^^ anlamadığım şey bardakları tweet atanlara mı vereceksiniz katılanlara mı? bir önceki haberde katılanlara derken şimdi ise tweet atanlara yazmışsınız, kafam karıştı.

ek olarak fifa 14 turnuvası xbox one üzerinden mi olacak?
Haberi düzenledik. Katılanlar arasından da şanslı kişilere bardaklarımızdan vereceğiz :)

Frobe

4.9.2014 14:04:08

-2
Ben de orada olacağım.

Hunglasxx

4.9.2014 13:58:17

-1
geliyorum oradayım ^^ anlamadığım şey bardakları tweet atanlara mı vereceksiniz katılanlara mı? bir önceki haberde katılanlara derken şimdi ise tweet atanlara yazmışsınız, kafam karıştı. ek olarak fifa 14 turnuvası xbox one üzerinden mi olacak?

Ghost2003

4.9.2014 13:53:57

+2
Etkinligi kayıt edermisiniz? O saatlerde canlı izleyemeyecek bir çok kisi olacaktır...

HIGHER

4.9.2014 13:47:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: mertolmak1 Yavaş Yavaş PS^4 satışları düşer.
sen öyle san:)))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız