Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu yılki Call of Duty oyunu Modern Warfare 2'nin devamı niteliğinde olacak

 
 
Köklü aksiyon nişancı serisi Call of Duty'nin yeni oyununun bu yıl içerisinde çıkış yapması planlanıyor. Bu planlar doğrultusunda çeşitli bilgiler ve detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu süreçte Bloomberg'den Jason Schreier'e göre Activision'ın yeni oyunu tam fiyattan çıkış yapacak, bağımsız bir sürüm olacak ve devam niteliğinde olacak. 
 
Yeni CoD oyununun MW 2'nin devamı olacağı bildiriliyor
 
 
 
Çeşitli açıklamalarla ön plana çıkan Jason Schreier'ın bildirdiğine göre yeni CoD oyununda Modern Warfare 2'den haritalar ve modlar yer alacak. Ancak Schreier bu durumun ve planların değişebileceğini belirtiyor. 
 
Schreier yeni oyun hakkında şunları söylüyor: "Yeni CoD oyunu bağımsız bir ürün olacak, tam fiyattan satışa sunulacak ve MW 2'den birçok mod bu oyunda yer alacak. Sledgehammer liderliğinde, Infinity Ward tarafından geliştirilen yeni oyun ilk etapta ek paket olarak planlandı ancak daha sonra tam ve bağımsız bir projeye dönüştürüldü."
 
Yeni oyun geliştirilme aşamasındayken öte yandan geçen yıl çıkış yapan Call of Duty Modern Warfare 2 , seri tarihindeki en hızlı satan oyun oldu. Çıktığı ilk üç günde 800 milyon dolarlık bir kazanç sağlayan oyun 10 günde 1 milyar dolarlık geliri aştı. Daha önceki satış rekoru, 2012'de yayınlanan Black Ops 2 tarafından kırıldı ve bu oyun sayesinde 15 günde 1 milyar dolarlık bir gelir elde edildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera nişancı hikaye fps
The Closing Shift - İnceleme Mart 2023'te çıkış yapacak VR oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.4.2023 17:50:26

0
Yani umarım bu çıkan oyun MW II yi pek etkilemez gerçi çok sanmıyorum ama olmaz inşallah o kadar para döktük be kardeşim 1 2 sene daha oynayalım işte

Revrains

28.2.2023 01:26:59

0
Yaptığımız enayilik kabul ediyorum ama ne yapalım piyasaya bir tane rakip bile çıkamıyor bir tane bile rakibi olmayınca almak zorunda kalıyoruz en azından kardeşlik olayı varda bir yıl boyunca dolu dolu oynayacağımız oyuna verdiğimiz para koymuyor çok fazla

Fearless_tr

27.2.2023 19:45:20

0
Aslinda ali cengiz oyunu yapiyorlar, bir kac tane yeni silah bir kac tane map ve bir story modu koyucaklar bu oyun mw2 ile uyumlu diye yutturucaklar millete aslinda ayni oyunu oynamis oluyorsunuz kisacasi :))))

gamer-x

27.2.2023 11:51:32

0
Bu oyunun online kısmı ayrı bir fiyata satılacak hikaye kısmı ayrı bir fiyat en mantıklısı bu oyun alanların %90 ı hikaye modunu bile açmıyordur eminim

BSC Misafiri

27.2.2023 09:43:11

0
Tam fiyattan çıkarmak için DLC'yi oyuna dönüştürdüler DVDFAGSFS en azından youtube dan dizi gibi izliyorum da bir işe yarıyor .d

BSC Misafiri

26.2.2023 23:55:55

0
Eskiden yeni COD oyunları DLC gibi derdik. Adamlar artık bildiğin DLC'yi yeni oyun diye satıyor. İyice yüzsüzleştiler.

overactive

26.2.2023 18:16:16

+2
milleti inek gibi sağıyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız