Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu, İlk Thief 4 Görseli Olabilir mi?

 
     Deus Ex: Human Revolution'ın çıkış hazırlıklarının sonuna gelen Eidos Montreal, Thief 4 çalışmalarını da hızlandırdı mı?
 
     Eidos Montreal'in sıradaki yapımının ilk ekran görüntüsü internete sızdı. Stüdyonun Thief 4 üzerinde çalışırken çektiği görüntüyü Fransız sitesi olan JeuxVideo paylaşmış.
 
    Görüntüdeki TV'de görülen üçüncül bakış açısına sahip olan yapım, gerçekten Thief 4'e ait olabilir mi? Bu konuda Square'in bir yanıt vermesi bekleniyor. minimal bir HUD sistemi kullandığı görülen oyunun çalışmaları gerçekten hız kazandı mı?
 
    ilk olarak 2009 yılında duyurulan yapımın üzerinden 2 sene geçmesine rağmen yeterince bilgi paylaşıldığı söylenemez. Umarız, bu görüntü oyunun yapımının hızlandırıldığının bir göstergesidir.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Rockpapershotgun thief xbox 360 ps3 pc eidos thief 4 ekran görüntüsü
3DS'ten Göz Alıcı Kutu Açma Videoları Pokésütyen, Pokemon Hayranı Kızlar İçin Yapıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

atahan12

9.3.2011 20:51:05

0
Güzel oyundu.Bu haberi görünce eski sayılarını tekrar oynayasım geldi.Hey gidi günleerr heeyyyy :D

dawnstream

3.3.2011 18:53:20

0
ben bu oyunu ilkokuldan beri oynuyorum, tabi "thief - the dark project" oyununu hatta sonrasında thief 2'yi oynamak için gidip 32 Mb Tnt 2 ekran kartı almıştım eski ekran kartı çalıştırmıyor diye :D wayy bee.. sonrasında aynı şekilde thief 3 için komple pc değiştirmiştim hehe :D yıllardır bu 3 seri için de çıkmış olan bütün fan missionları oynadım, toplamda 1000e yakın belki de daha fazla fan missionları war, hala daha fan mission yapımına dewam ediliyor, türkiye de pek bilinmese de tarihin ilk stealth based oyunu diyebilirm.. günümüzdeki assassins creed oyunu bundan uyarlama diyebilirim, ben thief 4'ten yani namı diğer THI4F'ten çok fazla şey bekliyorum, umuyorum thief 3 gibi birşeyle karşılaşmayız, looking glass studios'un kapanmasıyla ilk iki serideki hava biraz bozulmuştu açıkçası.. umuyorum bu 4. seride looking glass'a sadık kalırlar.. bu arada ilgilenenlere ve bilmeyenlere bu bu bahsettiğim fan-mission'ları indirebilecekleri adresleri veriyim.. Saygılar.. -----------------------

Promozom

26.2.2011 19:30:18

0
aaah ah.ne güzel oyundu thief.hikayesi,alet edevatlarımız...düşünsenize;sol gözümüz mekanik idi.adamları taşıyorduk;hırsızlık yapıyorduk.fps modu ise apayrı birşey idi.hikaye desen muhteşem.şimdilerde ise bütün çocuklar call of duty çılgınlığına kapıldı.acıyasım geliyo şu oyun dünyasına.eskiden resident evillar ortalama 6 saatlik oyun süresine sahipti ama korku,cephane sıkıntısı,bulmacalar derken 12-13 saatte biterdi.üstüne bir de farklı senaryolar + oyunu bitirince açılan ekstralar eklenince oyun temiz 300 saatlik bir zevk verirdi o zaman.şimdilerde ise resident evil 5 e bakın.ilk 1 saat eğlenceli;sonraki 4 saat zevksiz.ekstralar da fena.bakıyorum istatistiklere;70 saat oynamışım.pişman mıyım;evet!oyun ile ilgili güzel diyebileceğim tek şey lost in nightmares idi;onu da 10 saat oynadım neredeyse.professional da hiç düşman öldürmeden bitirince onu da bıraktım.

BSC Misafiri

26.2.2011 14:42:51

0
ucu su kapsüllü oklar ile kandilleri söndürmek!!! Muhteşem oyundu. Kız kaçırıyorduk il bölümde :D

Rock_Rage

25.2.2011 19:47:15

0
Zamanın efsane oyunudur simdi bilmeyenler gelir sacma sapan yazı yazarlar eger Thief oymadı iseniz lutfen yorumunuzu kendinize saklayın :D SAYGILARLA
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Thief ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız