Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Bu Yılki PS4 Oyunlarının Yarısı Xbox One'da Yok"


     Sony ile Microsoft arasındaki çekişme Playstation 4 ve Xbox One'ın piyasaya çıkmasıyla yine oldukça hareketli hale gelecek. Konsollar piyasaya çıkmadan önce yetkililer yeni açıklamalar yapmaya devam ediyorlar. Sony Avrupa patronu Jim Ryan bu konuda şu açıklamayı yaptı.
 
    "29 Kasım ila Christmas döneminde (yıl sonu diyebiliriz) Playstation 4'te 34 adet oyun piyasaya çıkaracağız. Bu oyunların yarısını Xbox One'da görmeniz mümkün olmayacak."
 
     Bu tür özel oyunların konsollarına güç getireceğini söyleyen Jim Ryan aynı zamanda 100 dolarlık fiyat avantajının da kendilerine önemli getirilerinin olacağını düşünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pixelenemy sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Miyamoto: "Artık Büyük Projelerde Çalışamam" Super Mario Bros 3 Wii U ve 3DS e-shop'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.11.2013 22:47:07

0
Adamlar neredeyse gerek turkce menusunu gerekse turkce alt yazisini zorunlu hale getirecekler siz hala tas atuyorsunuz.yaziklar olsun.turkceyi ne de cok seviyormussunuz.heilbronn da yasiyorum ve yillardir bunun tartismalarino dinkiyorum.savundugum tek bisey var anladigim dilden kendi ana dilimde oyun oynamak. Bu da sony nin turk insanini ne kadar sevdiginin ve ciddiye aldiginin bi kanitidir.saygilar

BSC Misafiri

5.11.2013 17:16:57

0
Hadi bakalım xbox fanları gidinmicrosoft'a yalvarın.ulan microsoft bile sizinle alay ediyor,üç tane exc. ile övünüyorsunuz.yakında microsoft iflas ederse hiç şaşmam,zaten xbox one çöp kutusu niyetine kullanılacak bir ürün.

icteQ

4.11.2013 20:33:20

0
korsan oyun oynamıyorsan bu kadar çok oyunu alma ihtimalin pek bi zayıf. yılda 4 oyundan fazla oyun almam. 180 lira sonuçta her oyun. live da ucuz olursa çekirdek kıvamında birşeyler alabiliyorum. az ve öz olması çok olmasından daha önemli.

kaplan3461

4.11.2013 20:13:30

0
sony seven bırı olarak şuan çıkan oyunlarda ps4 etkıleyen oyun yok xbox one deki forza halo gerçekten yenı nesıl olduğunu gosterıyo hıssttırıyo hele halo muthiş, tabı ps4 gerçek oyunlar çiktıkdan sonra resım değişir.

Gabe Logan

4.11.2013 18:44:45

0
Bekleyende yok zaten :D

TheStarBox

4.11.2013 18:37:37

0
http://www.youtube.com/watch?v=WR9opRlI8dk haklı.

dingo egret!

4.11.2013 18:18:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: emin-hawk Bence bütün oyunlar multiplatform olsun isteyen istediği konsolu alsın. Herkes istediği oyunu oynayabilsin.
dediğin gibi bişey olsa o zaman XO'da 480p ile 20fps killzone SF gerçeği pekçok forum fanboyunun suratına tokat gibi patlar.. ismini zikretmeyeceğim bir kısım fanboy-trollün intahar sebebi olur.. ha ben pc oyuncusuyum o ayrı bana göre konsol zaten lüzumsuz ama ps4 fiyat/performans yaparsan en optimum seçenek gibi görünüyor. XO / PS4 = 7 / 10 ps4 1.5 küsür teraflops ötekisi oc sonrasında 1.1 tf naughty dog fln dalga geçer o konsolla..

TLOU

4.11.2013 18:14:14

-2
quote:

Orijinalden alıntı: snaket900 İlk oyunları güzel değil bana göre ps4'ün. İlerde belki güzel yapımlar görürüz. Bana göre övünülecek bir oyunu yok xbox'a göre ps4'ün şuan.
Söylediğinde ciddi misin ? Hayır PS4 Duyurulan exclerini beğenmedim dersin anlarım 'Xbox'a göre PS4' ne demek Allahını seversen...Sony Exc oyunlarda hep iyiydi hep iyi kalacak anlayın şunu artık...

-Xbox-

4.11.2013 16:31:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear
alıntı:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Bir ürünehayranlık duymakla,fakirliği bir tuttular.

fake kokusu alıyorum zaten,gerçek kimlikleri altında söyleyemeyeceklerini,BSC Misafiri adı altında söyleyen tipler de çok.


Oğlum millete laf yetiştirene kadar bi kendinden utanmayı öğren. Hem xbox fanlığı yapıyorsun, hemde avatarında xbox logosu var. Şimdi seni kim hesaba alsın? Senin objektif fikir söylemediğin her halinden belli, ben fanatiğim diye bağırıyorsun resmen. Senin gibi adamlar daha 2-3 ay önce bu gün beğenmedikleri şeyleri övüyorlardı, cepheler ps4'e kayınca şimdi dün beğendiğiniz şeylere dil uzatır oldunuz. Kendindenizden utanın Allah'ıma şükürler olsun çevremde sizin gibi zayıf karakterli insanlar yok. Sağlıklı değilsiniz.

Microsoft'un kendisi bile sizin kadar kafaya takmıyor bu işleri.

Metal-Gear

4.11.2013 14:49:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus Bir ürünehayranlık duymakla,fakirliği bir tuttular.

fake kokusu alıyorum zaten,gerçek kimlikleri altında söyleyemeyeceklerini,BSC Misafiri adı altında söyleyen tipler de çok.
Oğlum millete laf yetiştirene kadar bi kendinden utanmayı öğren. Hem xbox fanlığı yapıyorsun, hemde avatarında xbox logosu var. Şimdi seni kim hesaba alsın? Senin objektif fikir söylemediğin her halinden belli, ben fanatiğim diye bağırıyorsun resmen. Senin gibi adamlar daha 2-3 ay önce bu gün beğenmedikleri şeyleri övüyorlardı, cepheler ps4'e kayınca şimdi dün beğendiğiniz şeylere dil uzatır oldunuz. Kendindenizden utanın Allah'ıma şükürler olsun çevremde sizin gibi zayıf karakterli insanlar yok. Sağlıklı değilsiniz. Microsoft'un kendisi bile sizin kadar kafaya takmıyor bu işleri.

Wayward Son

4.11.2013 14:42:15

+1
Multiplatformun kralı Xbox 360 dediler... Aynen en başlarda iyiydi, daha sonra PS3 yakaladı. Şimdi multiplatformun kralı PS4 gözüküyor, COD ve BF örneklerine bakarsak. 720p daha iyi(!) diyorlar, çakma gifler ile avunuyorlar. Şimdi bahaneleri, indie dandik. 360 dönemindeki indie zenginliğinden bahseden adamlar "peeh indie mi" diyor. Komedi. Arkadaşlar, farkındaysanız bunlar çıkış oyunları. 3DS çıkışında çok mu fazla oyunla geldi? Ölü bu konsol dediler. Şimdi peynir ekmek gibi. Siz kafanızı fazla yormayın, Sony bu. Geçen nesilde exc. anlamında coştu gitti, daha ağır toplar sahnede değil ;) Biri QTE dolu, kapalı kutu Ryse. Biri Forza,gayet iyi oyun. Biri Dead Rising 3, meh. Eğer "muhteşem çıkış oyunları" bunlarsa aza çok tamah ediyorsunuz derim.

Sir Maximus is BACK

4.11.2013 14:35:07

-2
Bir ürünehayranlık duymakla,fakirliği bir tuttular. fake kokusu alıyorum zaten,gerçek kimlikleri altında söyleyemeyeceklerini,BSC Misafiri adı altında söyleyen tipler de çok.

OldGamers86

4.11.2013 14:15:02

+1
İlk oyunları güzel değil bana göre ps4'ün. İlerde belki güzel yapımlar görürüz. Bana göre övünülecek bir oyunu yok xbox'a göre ps4'ün şuan.

aykut291

4.11.2013 14:11:07

0
Valla xbox one kötülediğim falan yok.Ben sadece ikisinin arasın da bana uygun gelen + - lerine bakarım. Xbox one Türkiye de resmi olarak satılmıycaklar MS Türkiyeye önem vermiyor. / Sony Türkiyey önem veriyor Türkçe oyunlar çıkartıyor. ps exc çok daha kaliteli Uncharted serisi, Last of Ous, God of War serisi , Journey ,Havy Rain,Beyon Two souls ve bu oyunlar her yıl birçok dalda ödül almış oyunlar hepsi mutlaka bir dalda olsa dahil ödülleri vardır gini araştırın. / Xbox oyunlar kaç tane ve hangi dalda ö düller aldı sonuç olarak Sony exc çok daha başarılı olduğu kanıtlanmış şekil de ortada gidin aldığı ödüllere bakın. Ps4 fiyat bakımın dan xbox one çok daha avantajlı Ps4 kolu şarzlı xbox one ise pilli(Bu bile benim için - + ya dahildir) Xbox one kasasın da hiçbir değişiklik yok xbox360 kasasıda kötüydü xbox one nınki de ps4 kasası ise çok değişik ve gerçketen plaza gibi çok karizmatik duruyor. Sonuç olara her Türlü PS4 bunların tam tersi xbox one için olsa xbox one savunurum ama malesef değil.[:'(]

BSC Misafiri

4.11.2013 13:40:49

0
PS4 bu nesilde daha önde fakat xbox oyunlarına çamur atan PS fanları o DR3, forza veya Ryse Xbox a değil de kendi konsollarını ex. olsaydı dünyanın en iyi grafikli oyunu Ryse en iyi yarışı forza en eğlencelisi de DR3 derlerdi. Biraz objektif olun bunu da kabul edin.

BSC Misafiri

4.11.2013 12:54:01

0
Mesajima ekleme yapayim ! Paradise Lost: First Contact Hyper Light Drifter Simdi baktim tam da dedigim gibi bu iki oyunun adi ne 360 ne de xbox one ile anilmiyor bile yeterli para toplandiginda cikacaklari sistemler belli. Ikisinde de ortak olan sistemler icinde Wii U var ama xbox yok.

BSC Misafiri

4.11.2013 12:49:31

0
Indie oyunlari ciddiye almayan biraz arastirsin bu oyunlarin ne kadar guclu ve kalite olarak ust seviyelere gelmeye basladigini. Simdinin indie'leri yarinin yeni studyolari hic dalga gecilecek tarafi yok bunun. Sony cerez olsun diye yanina almiyor bunlari. Bunun yanin da microsoft hala degerini anlayamamis bu mevzunun. Eger Indie yapimcilar sony tarafinda rahat etmeye baslarsa arkadan gelenlerde bunu takip edecektir. Benim son zamanlar da dikkatimi ceken iki bagimsiz proje. Paradise Lost: First Contact Hyper Light Drifter

BSC Misafiri

4.11.2013 12:28:19

0
Valla sizi bilmem ana maçını unutun killer beast ve Rime Adli oyun cok şahane gerçekden onlarida duyursa çıkışa yetisze harika olacak.

haganeno

4.11.2013 12:08:25

+5
İndie oyunu, adam yerine koymamak....!!?

stun

4.11.2013 12:00:37

+1
hem donanım hem exc konusundada sony nin önde oldugu bariz bellıylen şu yorumlar nereden çıkıyor.. xbox tarafında titanfall hariç istediğim hiçbir oyun yok... gelmişler quick time event üzerinden oynanan basmasanda devam eden ryse ı savunuyorlar.. sadece kz varmış infamousu ne çabuk unuttunuz ? cod un ps4 te 1080 p xboxone da 720 den upscale edilme haberini duyunca böyle konuşamıyorlardı...zaten duyuruluşundan itibaren fiyasko..

BSC Misafiri

4.11.2013 11:24:43

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yanlız habere yorum yapanlar 1-2 kişi dışında zaten forumlardan bildiğimiz Xbox fanatikleri. Geçen gün bunlardı 720P daha iyi diye ortada gezinen. ESRAM fark atar diyen bugünde bağımsız oyunlardan bir cacık olmaz diyen.

Hep aynı kişiler. Hayatları sorunlu bu kişilerin işsiz güçsüz adamlar hergün böyle mesaj atıp her dakka bir cihazı kötüleyebiliyorsan işsiz güçsüz adamsındır. Çok paran olsa zaten hepsine sahip olacağın için burda boş boş konuşup laf ebeliği yapmazsın mantık olarak bakınca.

İşsiz, güçsüz hayatında mutsuz böyle ne yapsakta insanların sinirini bozsak diye ortada dolanan forumlarda yok 4 tane SLI ekran kartlı PC var 4 tane PS3 var 5 tane Xbox 360'ım var diye gezinen ama bir halta sahip olmayan insanlar. Bunlara prim vermeyin arkadaşlar. Bunlar sorunlu insanlardır cevap vermeyin uğraşmayın. Adam olan aklı başında işi gücü olan ya da okulu sorumluluğu olan insanlar burda hergün böyle propaganda yapacak vakit bulamaz zaten.

Birde dip not. BSC sitesi gerçekten kalite olarak düştü bu tip adamlar yüzünden. Yazık merline benzeyecek sonunuz haberiniz yok. Bir kerede bizim gibi insanlara kulak assanız daha güzel olacak site ama gerçekten sizide anlamak güç.
bu yazdıklarından açıkça bir sony fanı olduğun anlaşılıyor. kendim 15 senedir PS kullanırım ama pc daha çok sevdiğimden pc fanı diyebilirsin. kusura bakma ama bahsettiğin o xbox trollerinden aynısı PS da da var. kendi görüşüm xbox dan yana diye boyuna eksilenip duruyorum. demek istediğim bir insan xboxı sevemez mi yani kanunlara aykırı falan mı. Biri microsoftu sevdi diye dinden mi çıkıyor. Çok açık söylüyorum buradaki xbox fanatiklerinden çok daha fanatik PS fanları var. Şahsen ne xbox kullandım hayatımda ne de microsoftu severim hatta psone dan beri sony i severim. ama ps fanları biraz aşırı tepki veriyor bence. insanların ne işle uğraştığı yada ne kazandığı da kimseyi ilgilendirmez. Muhtemelen xbox trolleri 18 yaş altı çocuklardır yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla.

BSC Misafiri

4.11.2013 10:57:00

+6
Yanlız habere yorum yapanlar 1-2 kişi dışında zaten forumlardan bildiğimiz Xbox fanatikleri. Geçen gün bunlardı 720P daha iyi diye ortada gezinen. ESRAM fark atar diyen bugünde bağımsız oyunlardan bir cacık olmaz diyen. Hep aynı kişiler. Hayatları sorunlu bu kişilerin işsiz güçsüz adamlar hergün böyle mesaj atıp her dakka bir cihazı kötüleyebiliyorsan işsiz güçsüz adamsındır. Çok paran olsa zaten hepsine sahip olacağın için burda boş boş konuşup laf ebeliği yapmazsın mantık olarak bakınca. İşsiz, güçsüz hayatında mutsuz böyle ne yapsakta insanların sinirini bozsak diye ortada dolanan forumlarda yok 4 tane SLI ekran kartlı PC var 4 tane PS3 var 5 tane Xbox 360'ım var diye gezinen ama bir halta sahip olmayan insanlar. Bunlara prim vermeyin arkadaşlar. Bunlar sorunlu insanlardır cevap vermeyin uğraşmayın. Adam olan aklı başında işi gücü olan ya da okulu sorumluluğu olan insanlar burda hergün böyle propaganda yapacak vakit bulamaz zaten. Birde dip not. BSC sitesi gerçekten kalite olarak düştü bu tip adamlar yüzünden. Yazık merline benzeyecek sonunuz haberiniz yok. Bir kerede bizim gibi insanlara kulak assanız daha güzel olacak site ama gerçekten sizide anlamak güç.

Sir Maximus is BACK

4.11.2013 10:38:15

-7
1-0 önde başlamadınız abicim,asıl 1-0 geride başladınız,Xbox çıkış exc. leri her türlü tokatlar PS'i.

GT_55

4.11.2013 10:32:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus lan o 34 oyunun yarısı indie,arcade yapım zaten.
Haticeye değil, neticeye bakacaksın. Exclusive konusunda sony'e güvenim tam.Geçen nesil 1-0 geride başlayan ps3'te bile ne exclusiveler gördük.Şimdi 1-0 önde başlayan ps4'te kimbilir neler göreceğiz neler.Çok değil 14 kasımı bekleyin.Asıl bombalar o zaman duyurulacak.

Hoid

4.11.2013 10:12:53

-3
I LOVE INDIE dediği zaman SONY korkacan devamıda gelir bunun kesin ... Hohokum , Doki-Doki Universe , The Witness , Transistor , Don't Starve , Mercenary Kings , Octodad: Dadliest Catch , Secret Ponchos , Outlast , Ray's the Dead , Abe's Oddysee: New n' Tasty , Everybody's Gone to the Rapture , Minecraft: Playstation Edition , Volume , Rime , Rogue Legacy , The Binding of Isaac: Rebirth , Hotline Miami 2: Wrong Number , Fez , Nuclear Throne, N++ , Guns of Icarus Online , Velocity 2X , Helldiver , Assault Android Cactus, Final Horizon , Samurai Gunn , Starbound , Switch Galaxy Ultra , Super Motherload , Road Not Taken , Cosmic Star Heroine , 1,001 Spikes , Contrast , Awesomenauts: Starstorm İçlerinde bir iki tane güzel oyun var Outlast , Contrast gibi diğerleri cacık ...

BSC Misafiri

4.11.2013 10:09:05

0
İki tane AAA oyun olsa ıyi olacak çoğu indie olacak gibi.

Sir Maximus is BACK

4.11.2013 09:40:17

-9
lan o 34 oyunun yarısı indie,arcade yapım zaten.

emin-hawk

4.11.2013 09:40:14

0
Bence bütün oyunlar multiplatform olsun isteyen istediği konsolu alsın. Herkes istediği oyunu oynayabilsin.

İdrak İstimlak

4.11.2013 09:12:31

+5
Exc. oyun konusunda koskoca bir 15 yıl boyunca, PS1, PS2, ve PS3'ten hala bir şeyler öğrenemediyseniz, bu saatten sonra da öğrenmeniz mümkün değil.

BSC Misafiri

4.11.2013 09:02:02

-9
şimdi reklamlar. xbox ın ps4 den isteyeceği tek oyun KZ. gerisini salla. xbox da ise Ryse ve DR3 ve Forza var. Tarafsız bir bakış açısıyla çıkış oyunları açısından xbox daha avantajlı. buradaki abimiz reklam kokan hareketlerde oynamak istemiş sadece.

Project Scorpio

4.11.2013 08:54:13

-16
O 34 oyunun 30 tanesi indie oyun zaten.

Trust Me

4.11.2013 08:42:22

0
Kalan yarısı da 720 p

Bowser Zeki

4.11.2013 08:28:35

0
Ben nintendocuyum ama bana sorarsanız ps4 daha güzel oyunlarla geliyor. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız