Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Jurassic World Evolution 2 Videoları Amargasaurus ve Triceratops'u Tanıtıyor

 
 
Jurassic World Evolution 2 için parkta dolaşacak iki yeni dinozoru tanıtan videolar yayınlandı. Kısa videolar bize Amargasaurus ve Triceratops'a bir göz atmamızı sağlıyor. Oyun, Jurassic World: Fallen Kingdom olaylarından sonra geçiyor.

Jurassic World Evolution 2, Frontier'in son derece başarılı, çığır açan sürükleyici 2018 yönetim simülasyonu Jurassic World Evolution'ın heyecanla beklenen devam oyunudur. Merak uyandıran yeni bir hikâyeli sefer, inanılmaz yeni özellikler ve büyüleyici bir gerçeklikle hayata getirilmiş dehşet verici yeni dinozorlar sunar. Genişletilmiş inşaat ve daha fazla özelleştirme seçeneğiyle birlikte sonuç çok daha büyük, daha iyi ve gerçekçi bir Jurassic World oyunudur.  

Hikaye

Kendinizi Jurassic World: Fallen Kingdom'ın sarsıcı olaylarından sonrasını anlatan büyüleyici ve özgün bir Jurassic World'e kaptırın. Filmlerdeki Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) ve Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) gibi ikonik karakterlerin yanında çalışırken dinozorları kontrol etme, koruma ve zapt etme çabalarına öncülük edin.
 
Jurassic World Evolution 2, 2021'de PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Thesixthaxis simulasyon
Xbox Cloud Gaming Artık Tüm iOS ve Windows 10 Kullanıcıları için Mevcut Housemarque Artık Sony'ye Ait Bir PlayStation Stüdyosu Oluyor

Dhalsim

29.6.2021 17:39:16

0
Jurassic dünyasına her zaman ilgi duymuşumdur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız