Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Ay Yayınlanacak Olan Öne Çıkan Oyunlar (Ocak 2020)

Oyun dünyasında hem yeni bir yıla hem de yeni bir on yıla girmiş bulunuyoruz. Bu yıl dünyası için oldukça yoğun bir yıl olacak. Her ne kadar Ocak ayı sönük geçse de önümüzdeki aylar oldukça yoğun geçecek.
 
Bu ay içerisinde çok fazla büyük yapım yayınlanmayacak ne yazık ki. Bu ay içerisinde çıkacak olan öne çıkan yapımları sizler için listeledik.
 
Monster Hunter World: Iceborne - 9 Ocak (PC)
 
 
 
Monster Hunter World'ün Iceborne eklentisi 9 Ocak'ta PC için yayınlanacak. Eklenti geçtiğimiz aylarda PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanmıştı. Hem oyun hem de eklenti paketi oldukça olumlu yorumlar aldı. Eğer sevdiğiniz bir türse ve oyuna sahipseniz, Iceborne paketine mutlaka bir göz atın.
 
Endemik yaşamla dolu, kapsamlı bir bölge.
Birbirini avlayan ve bölge savaşı veren sayısız canavar.
Canlılarla dolu bir çevrenin yer aldığı yeni bir avlanma deneyimi.
Yeni tarzda bir avlanma aksiyonu sunan Monster Hunter: World, devasa Monster Hunter World: Iceborne genişlemesi ile daha da büyüyor!

- Yepyeni Avlanma Mekanikleri

14 silah türünün tamamında yeni hareketler ve kombolar.
Her silah, her zamankinden daha fazla benzersiz etkileşime sahip.
Artık tüm silahlar, canavarlara tutunmak için atıcının yeni bir işlevi olan kavrama pençesini kullanmana imkan sağlıyor.
Canavarlara tutunurken canlılığın tükenir ancak bu, onların hareketlerini kontrol etmeye yönelik çeşitli yeni yolların önünü açar!

- Yeni Görev Zorluğu: Usta Rütbesi!

Artık düşük ve yüksek rütbenin üstünde yer alan "usta rütbesi" adında yeni bir macera zorluğu var.
Usta rütbesi maceraları, Iceborne genişlemesini satın aldıktan sonra kullanılabilir hale gelir.
Bu maceralarda yeni malzemeler kazanabilecek ve daha güçlü canavarlarla savaşabileceksin!

- Yeni Bölge: Hoarfrost Reach

İnsanlığın henüz keşfetmediği bilinmeyen bir ortam.
Hoarfrost Reach, sadece böylesine sert bir iklimde yaşayabilen pek çok benzersiz endemik canlıyı ve canavarı barındırmaktadır.
Hareketini engelleyen derin karlı alanlardan rahatlatıcı kaplıcalara ve hatta her an çökebilen dengesiz zeminlere kadar uzanan çeşitli coğrafi özellikleri var!
Görsel efetkler Monster Hunter serisinde hiç olmadığı kadar ayrıntılı!

- Çeşitli Yeni Canavarlar!

Hoarfrost Reach, karda yüzen Beotodus, azgın Banbaro ve esrarengiz kadim ejderha Velkhana gibi pek çok endemik yaratığın ve canavarın yuvasıdır.
Ancak tanıdık bölgelerde de çeşitli değişiklikler olacak!
Tigrex ve Nargacuga gibi herkesin favorisi olan canavarların yeni izlerini bulmak için gözünü dört aç! 
 
Dragon Ball Z: Kakrarot - 17 Ocak (PS4, Xbox One, PC)
 
 
DRAGON BALL Z: KAKAROT ile Goku ve diğer Z Fighter'ların hikâyesine geri dönüş yap. Destansı savaşların yanı sıra Goku, Gohan, Vegeta ve diğerleriyle balık tut, yemek ye, savaşa katıl ve antrenman yap; DRAGON BALL Z dünyasındaki hayatı keşfet.

Hikâyede ilerledikçe yeni bölgeler açıp maceraya dal ve DRAGON BALL Z evrenindeki diğer kahramanlarla güçlü bağlar kur.

• DRAGON BALL hikâyesiyle ilgili cevapsız kalan soruların ilk kez yanıt bulacağı daha önce hiç görülmemiş hikâye kesitlerine yer veren efsanevi etkinlikler ve kafa rahatlatan yan görevlerle DRAGON BALL Z hikâyesini bir de böyle deneyimle!

• İkonik DRAGON BALL Z savaşlarını bu denli büyük bir ölçekle daha önce hiç oynamadın. Yok edilebilir nesneler içeren alabildiğine geniş muharebe meydanlarında savaş ve efsanevi düşmanlarla (örn. Raditz, Frieza, Cell...) müthiş bölüm sonu canavarı mücadelelerine tutuş. RYO mekanikleriyle güç seviyeni arttır ve daha güçlü düşmanlara kafa tut!

• Bir Z Fighter gibi savaşmakla yetinme. Onlar gibi yaşa! DRAGON BALL karakterlerinden oluşan kalabalık ekiple arkadaş olup balık tut, uç, yemek ye, antrenman yap ve savaş; DRAGON BALL Z efsanesinde kendine yer edin.

The Walking Dead: Saints & Sinners - 23 Ocak (PC VR)
 
 
 
The Walking Dead: Saints and Sinners, diğer The Walking Dead oyunlarından daha farklı bir oyun. Bu oyunda karşılaştığınız her zorluk ve verdiğiniz her kararın sonucunu göreceksiniz. New Orleans'ın sular altında kalmış kalıntılarını temizleyin ve zombilerle savaşın. The Walking Dead'in karanlık dramasını kendi teninizde yaşayın.

Hayatta kalmak ve zombilerle savaşmak için sayısız seçeneğiniz mevcut.

- Zombilere karşı ölümcül silahlarla saldırın ya da gizlenerek gidin.
- Değerli kaynakları elde etmek için farklı bölgelerden veya diğer hayatta kalanlardan görevler alın.
- Hayatınızı, sevdiklerinizi korumak için veya yolunuza çıkanları yok etmek için riske atın.
- Seçimlerinizin New Orleans halkını nasıl etkilediğini görün ve sonuçları ile yaşamayı öğrenin.
 
Journey to the Savage Planet - 28 Ocak (PS4, Xbox One, PC)
 
 
Journey to the Savage Planet garip ve harika yaratıklar ile dolu parlak ve renkli bir uzaylı dünyasında geçen bir birinci şahıs macera oyunu.

"4. En İyi Yıldızlararası Keşif Şirketi" Kindred Aerospace'in bir çalışanı olarak, oyuncular evrenin uzak köşesinde, bilinmeyen bir gezegene bırakılır. Yüksek umutlarla, küçük ekipmanla ancak gerçek bir plan olmadan başlayan bu macerada oyuncular uzaylı bitki örtüsü ve hayvan türlerini araştırıp gezegenin insan yerleşimi için uygun olup olmadığını araştırmakla görevlendirilmiştir.
 
Warcraft III: Reforged - 28 Ocak (PC)
 
 
Warcraft III: Reforged tamamen yeniden modellenmiş karakterler ve animasyonlar, yeniden düzenlenmiş haritalar ve tek oyunculu modları, güncellenmiş eşleştirme sistemi, kullanıcı arayüzü ve dünya editörü ve 4K çözünürlük desteği sunacak.
 
Warcraft III: Reforged, The Frozen Throne genişlemesini de içerecek ve genişleme yeniden yapılan ara sahneler ve yeniden kaydedilen seslendirmeler sunacak. Ayrıca Warcraft III: Reforged çok oyunculu modu orijinal oyunla uyumlu olacak ve böylece tüm oyuncular oyunu beraber oynayabilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bu ay çıkacak oyunlar ocak ayında çıkacak oyunlar ocak 2020de çıkacak oyunlar büyük yapımlar iceborne kakarot the walking dead VR
WWE 2K20 Yeni Yıla Çökme Sorunlarıyla Girdi Steam'in İstek Listelerinde En Çok Bulunan Oyunlar, Dying Light 2 Üçüncü Sıraya Yükseldi

TheNewAtilla

2.1.2020 16:53:40

+1
2020 de geldi şaka maka
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız