Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brink'in İlk DLC'si Dopdolu İçeriklerle Geliyor

Brink için gelen güncellemeler ile optimizasyon problemleri düzeltildi.

     Çıkışıyla birlikte bir çok otoritenin eleştiri oklarını üstüne alan Brink'in ilk DLC'sinin içerikleri açıklandı. Haziran ayında çıkması beklenen ücretsiz DLC, uygun içeriklerle karşımıza çıkacak.
 
     Bethesda'nın resmi blogu tarafından yapılan açıklamada bu DLC ile oyuna; 2 yeni harita, 5 yeni kullanıcı yeteneği, 2 yeni silah eklentisi ve 2 tane de karakterimiz için kullanabileceğimiz kıyafetin ekleneceği yazıldı.
 
     Bunların yanı sıra, aynı haber üzerinde Brink'in X360 sürümü hakkında bazı istatistik bilgileri yayınlandı. Takım oyunu ağırlıklı güçlü bir multiplayer sistemine sahip olan Brink'in multiplayerında bugüne kadar, 708 binden fazla maç oynanmış, 7,484 milyondan fazla XP kazanılmış. Ayrıca Brink'te çıktığı günden bugüne kadar, oyun süresiyle toplam 52 yıl, 212 günlük oyun oynanmış.
 
     Yukarıdaki istatistikler gibi verilerin bulunduğu özel verilerin bulunduğu bir sitenin haberini de veren Bethesda, bu sitenin X360 ve PS3 için haftaya, PC verileri için ise daha sonra açılacağını yazdı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak BethBlog brink pc ps3 xbox 360 bethesda splash damage
The Elder Scrolls V: Skyrim'den Ekran Görüntüleri Section 8: Prejudice'ın Overdrive DLC'si Haftaya

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brink
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız